Φόρμα Εγγραφής στο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής (Ελληνικά)
Όλα τα προγράμματα συμβουλευτικής θα περιλαμβάνουν τέσσερις (4) υποχρεωτικές συναντήσεις σε χρονική περίοδο οκτώ (8) εβδομάδων. Αυτό σημαίνει ότι οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μία φορά κάθε δύο εβδομάδες. Οι ομάδες συμβουλευτικής θα είναι μικρές σε αριθμό για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή απόδοση και όχι αποτελούμενες με περισσότερους από οκτώ (8) συμμετέχοντες. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη από τις 17:00 έως τις 18:00, αλλά το πρόγραμμα συναντήσεων ενδέχεται να αλλάξει με βάση τις ανάγκες του επικεφαλής των συναντήσεων και τον αυξανόμενο αριθμό συμμετεχόντων.

Θα υπάρχουν δύο (2) διαφορετικά είδη προγραμμάτων συμβουλευτικής: (i) για προκλήσεις στην επαγγελματική σταδιοδρομία και (ii) δυνατότητες επιτυχίας στον χώρο εργασίας. Τα προγράμματα συμβουλευτικής θα εστιάζονται στις εμπειρίες των ατόμων που θα συμμετέχουν στο κάθε πρόγραμμα και θα μοιράζονται τις εμπειρίες τους με την ομάδα, λαμβάνοντας άμεσα, εφαρμόσιμα σχόλια βελτίωσης και χρήσιμες συμβουλές για να προχωρήσουν αποτελεσματικά στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Οι υποψήφιοι συμμετέχοντες θα γίνονται αποδεκτοί στα προγράμματα περιοδικά. Πριν επιβεβαιώσουμε τη θέση σας σε μια ομάδα συμβουλευτικής, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με περισσότερες λεπτομέρειες για να διασφαλίσουμε ότι η γλώσσα στην οποία θα διεξαχθούν οι συναντήσεις, το περιεχόμενο αυτών, η ώρα και ο επικεφαλής του προγράμματος συμβουλευτικής είναι κατάλληλα για εσάς. Εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε απορίες ή απαιτούνται διευκρινήσεις από την πλευρά μας, μπορείτε να καθυστερήσετε την εγγραφή σας στο πρόγραμμα για να δείτε τις λεπτομέρειες για τις επόμενες φάσεις των προγραμμάτων που θα ακολουθήσουν.
Πώς ονομάζεστε; *
Ποια είναι η ημερομηνία που γεννηθήκατε; *
MM
/
DD
/
YYYY
Ποια είναι η διεύθυνση email σας; *
Για ποιο πρόγραμμα συμβουλευτικής ενδιαφέρεστε; *
Σε ποια γλώσσα θα θέλατε να διεξαχθεί το επιθυμητό σας πρόγραμμα; *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy