Prijava na Zoom online obrazovnu dijalošku platformu: „PISA 2018 i novi izazovi s kojima se obrazovanje susreće danas“ Novi Travnik
Poštovani/e,

pozivamo Vas na Zoom online obrazovnu dijalošku platfomu, koja će se održati u četvrtak, 17.09.2020. godine putem aplikacije Zoom za učesnike iz Novog Travnika. Uključivanje učesnika je planirano u terminu od 10:45 do 11:00.
Popunjavanjem ovog online obrasca prijavljujete se na učešće u planiranim aktivnostima. Broj mjesta je ograničen.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime: *
Molimo Vas da upišete Vašu e-mail adresu na koju će Vam biti poslan dnevni red i link za priključivanje Zoom platformi. *
Kao dio aktivnosti koje će biti organizovane, planirano je da se aktivnim učesnicima kao zahvalu za učešće na kućnu adresu pošalju prigodni pokloni (rokovnik, olovka...). Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresovani, napišete Vašu kućnu adresu kako bismo Vam nakon učešća poslali paket:
Planirano je da Zoom online dijaloška platforma bude snimana te da se na kraju aktivnosti svi učesnici zajedno uslikaju. Molimo Vas da potvrdite da li imamo Vaše dopuštenje za snimanje i fotografisanje. Materijali koji budu zabilježeni biće korišteni isključivo u svrhu promocije i evaluacije projekta.
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy