Inserția profesională și dinamica pe piața muncii a absolvenților de master - ULBS
Stimați absolvenți,

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu monitorizează în permanență inserția pe piața muncii a absolvenților ULBS în scopul îmbunătățirii relevanței ofertei educaționale a învățământului superior sibian față de cererea pieței muncii și creșterea calității pregătirii studenților.

Potrivit prevederilor Legii nr. 677/2001, prin semnarea acestui chestionar absolventul se obligă să furnizeze datele cu caracter personal și este de acord ca Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu să prelucreze aceste date.

Conform Legii nr. 677/2001, absolventul dă dreptul de acces și de intervenție asupra datelor din prezentul chestionar, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Pentru exercitarea acestor drepturi absolventul se poate adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, conducerii Universității "Lucian Blaga" din Sibiu.

Vă rugăm să citiți enunțurile din cadrul chestionarului de mai jos și să răspundeți cu atenție și seriozitate.

ESTE OBLIGATORIE introducerea unei ADRESE DE E-MAIL VALIDE pe care veți primi confirmarea completării chestionarului și anexa necesară eliberării diplomei de absolvire !!!

CHESTIONARUL SE VA COMPLETA DOAR ÎNAINTE DE RIDICAREA DIPLOMEI DE LA BIROUL "ACTE STUDII" (DUPĂ SUSȚINEREA ȘI PROMOVAREA EXAMENELOR DE LICENȚĂ/DISERTAȚIE)!!!!

Vă mulțumim!

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms