Edcamp Göteborg 20 mars

Vi hälsar våren med att bjuda in till ett nytt Edcamp den 20 mars kl. 17.00-19.30 på Schillerska gymnasiet, mitt i Göteborg.

Vad är Edcamp? Jo, det är som en knytkonferens av och med lärare. På en knytkonferens möts alla av ett tomt schema, och konferensen inleds med att man lägger in ämnen som deltagarna föreslår. På vårt Edcamp, som handlar om skolfrågor, kan det exempelvis vara kollegialt lärande, formativ bedömning, flipped classroom eller kanske frågor om yrkesetik. Därefter väljer man vilka diskussioner man vill delta i. Med bidrag från sponsorer fixar vi lite fika: kaffe/te och smörgås.

Varför ska man gå på Edcamp? Så här säger gymnasielärare Sven Järgenstedt:

”Får du chansen att gå på ett Edcamp är mitt råd att verkligen gå dit. Det är lite som att återvända till varför man en gång blev lärare och till de saker man faktiskt längtar till som lärare. Diskussion kring väsentligheter.”

Vi som anordnar träffen är en grupp lärare från grund- och gymnasieskolor i Göteborgsområdet. Det vi ser fram emot är inspirerande möten där vi alla bidrar med kunskap och nyfikenhet. Mer information kring Edcamp finns att läsa på Edcamp Sverige: http://edcamp.se/

Vänliga hälsningar,

@miasmith1980, @skapasaker, @herumahe, @IvarNina, @jacobmollstam,
@missanger, @FridaKesti, @MonicaL20, @frokenbagare, @LindaOde, @erikamikaela

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question