CannaQuiz
Quiz i pregatitur nga Komuniteti i Legalize Albania.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Mbidoza e kanabisit konsiderohet konsumimi i 50 gram kanabis brenda ditës. *
23 points
Përdorimi i kanabisit shkakton dëmtim apo vdekje të qelizave të trurit. *
23 points
Është më i rrezikshëm *
24 points
Drejtimi i automjetit nën efektin e kanabisit është rrezik i shtuar. *
23 points
Përdorimi i kanabisit zëvëndëson nevojën për medikamente të tjera në trajtimin e tumoreve. *
23 points
Përdoruesit e kanabisit së shpejti fillojnë të konsumojnë kokainë. *
24 points
Gratë shtatëzëna nuk duhet të konsumojnë kanabis pasi mund të dëmtojë sistemin nervor të fetusit. *
23 points
Në dekadat e shkuara tregohet që për të vënë në gjumë fëmijët, përdorej vaj kanabisi. *
23 points
Produkti i parë i shitur online është kanabis. *
24 points
Në Mbretërinë e Bashkuar, 90% e vdekjeve të shkaktuara nga drogërat janë nga përdorimi i alkoolit dhe duhanit. *
23 points
Barack Obama në librin e tij autobiografik ka pranuar që gjatë gjimnazit ka konsumuar kanabis. *
23 points
George Washington, presidenti i parë i SHBA-ve, ka kultivuar kërp në fermën e tij. *
24 points
Deklarata e pavarësisë së SHBA-ve është shkruar në letër prej kërpi. *
23 points
Kanabisi është totalisht i padëmshëm nëse tymoset. *
23 points
Kanabisi ndikon në fertilitet. *
24 points
Luis Amstrong ishte ikonë publike e përdorimit të kanabisit dhe mbështetës i kauzës së legalize. *
23 points
Konsumi i kanabisit, nuk përbën problem për dhurimin e gjakut. *
23 points
Medikamentet me bazë kanabisi përdoren për të qetësuar krizat e epilepsisë. *
24 points
Submit
Clear form
This content is neither created nor endorsed by Google.