Prijavnica za formaciju ''Kovačnica''
Draga/dragi naš, pred tobom je prijavnica za formaciju ''Kovačnica'' (u Kovačkoj 8 :)) Program će se izvoditi u akademskoj godini 2020./2021., od studenog do lipnja i namijenjen je mladima u dobi od 18 do 35 godina.

Kovačnica je program formacije Studentskog katoličkog centra Dubrovnik (SKAC DU) za cjelovitu formaciju mladih. Namijenjen je mladima od 18 do 35 godina, to jest svima onima koji žele ne samo poznavati, nego živjeti svoju vjeru. Teme psihologije, duhovnosti i socijalne uključenosti provlače se kroz mjesečna predavanja duhovnika i teologa, a produbljuju kroz tjedne grupne susrete s animatorima. U opuštenoj atmosferi, kroz praktične primjere i dijeljenje iskustava, stvara se prostor u kojem se mladi mogu kvalitetno oblikovati i biti spremniji za avanturu koja se zove život.

Formacija traje 3 godine, a ovo je prijava za 1. godinu, koja te ne obvezuje da s programom moraš nastaviti i druge. Ove prve godine, obrađujemo najviše psihološko-duhovne teme, pokušavajući spoznati sebe.

CILJEVI PRVE GODINE:

Upoznavanje sebe
Razmatranje Božje riječi
Vježbanje u krepostima
Iskustvo istinskog zajedništva u grupnim razgovorima i druženjima

Susreti se održavaju u našim prostorima srijedom od 20 do 21 h, a ukoliko si prostorno udaljen od nas nudimo ti mogućnost sudjelovanja online putem preko "Zoom" aplikacije.

Veselimo se druženju! :)
Prezime *
Ime *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Spol *
E-mail adresa *
Broj mobitela *
Studentski/radni status *
Zvanje ili studij *
Župa iz koje dolaziš *
Pitanja/napomene
Izjava Opća uredba o zaštiti podataka
Slanjem ovog obrasca suglasan/suglasna si s prikupljanjem podataka za potrebe udruge SKAC_DU i programa ''Kovačnica''. Mi se obvezujemo da iste nećemo proslijeđivati trećoj strani te da ćemo ih koristiti isključivo za potrebe naše evidencije. Također, suglasan/suglasna si s mogućnošću objavljivanja fotografija sa susreta na našim društvenim mrežama. koje će služiti u promotivne svrhe.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy