ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ COACHING
ΕΙΣΑΓΩΓΗ-ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
Για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα από τις συνεδρίες θα πρέπει:
-Να είστε υπεύθυνοι στην απόφασή σας για αλλαγή,
-Να είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα, συμπεριφορές και ενέργειες που σας κρατούν πίσω,
-Να είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε νέες ιδέες ή τρόπους να κάνετε πράγματα και να μάθετε από αυτή την εμπειρία,
-Να είστε προετοιμασμένοι να διαθέσετε χρόνο μεταξύ των συνεδριών ώστε να δουλέψετε πάνω σε ό,τι νέο έχετε μάθει και τις ενέργειες που θα έχουν οριστεί για να επέλθει η αλλαγή,
-Να είστε σύμφωνοι πως είστε ο μόνος υπεύθυνος για τη φυσική, πνευματική και συναισθηματική σας κατάσταση, όπως και για τις αποφάσεις, πράξεις και συνέπειες αυτών των πράξεων κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της συνεργασίας μας. Το coaching δεν είναι υποκατάστατο της συμβουλευτικής, της ψυχανάλυσης ή άλλου είδους ψυχοθεραπείας και δεν χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε θεραπευτική αγωγή. Είναι δική σας ευθύνη, αν αναζητάτε κάτι τέτοιο, να αποταθείτε στον κατάλληλα εκπαιδευμένο επαγγελματία.

ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ
Σε περίπτωση μεταβολής ή ακύρωσης από οποιαδήποτε πλευρά, θα πρέπει να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ μας τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα. Εάν δεν υπάρξει η σχετική ενημέρωση από την πλευρά σας λογίζεται κανονικά η συνεδρία ως πραγματοποιημένη. Εάν δεν υπάρξει από την πλευρά μας, σας προσφέρεται η συνεδρία, εκ νέου, μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες.

ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ
Είναι σημαντικό για την ακεραιότητα και αξία της συνεργασίας μας να υπάρχει ειλικρίνεια και αποδοχή νέων πιθανοτήτων. Συνεπώς, οτιδήποτε συζητηθεί, θα παραμείνει άκρως εμπιστευτικό.

ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Ο/Η coach σας είναι αφοσιωμένος-η στην επίτευξη των στόχων σας. Αν νοιώσετε όμως ότι κάτι στη συνεργασία σας δεν σας ικανοποιεί, σας παρακαλώ να μας το πείτε. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να λύσουμε οποιοδήποτε θέμα. Θα εκτιμήσουμε και θα σεβαστούμε την ειλικρίνειά σας. Κοινός μας στόχος είναι να χτίσουμε μια ανοιχτή, ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης προς όφελός σας.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
H υπηρεσία αυτή παρέχεται εντελώς δωρεάν σε γιατρούς και νοσηλευτές-τριες, που το έχουν ανάγκη, προκειμένου να ανταποκριθούν στις προκλήσεις, κατά την περίοδο της κρίσης με τον covid-19.
Θα θέλαμε να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο προκειμένου να μας παρέχετε ανατροφοδότηση για τις υπηρεσίες μας. Το ερωτηματολόγιο θα σας παρασχεθεί μέσω email στην αρχή και στο τέλος της συνεργασίας. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι σημαντική για εμάς προκειμένου να κάνουμε σωστή αποτίμηση της συνεργασίας αλλά και για να φροντίσουμε τη συνεχή βελτίωση της επιστημονικής μας μεθοδολογίας.

KΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
Σαν επαγγελματίες coach του ΙCF (International Coaching Federation), είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε τον Κώδικα Δεοντολογίας. Αντίγραφο αυτού υπάρχει στο www.positivity.gr/company/kodikas-deontologias
Email address *
Ονοματεπώνυμο *
Hμερομηνία (μμ/ηη/εεεε) *
MM
/
DD
/
YYYY
Τηλέφωνο *
Νοσοκομείο στο οποίο εργάζομαι *
Επαγγελματική ιδιότητα *
Σύντομη παρουσίαση των προτεραιοτήτων μου *
Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει να κάνω coaching στους παρακάτω τομείς (επιλέξτε όσα είναι σημαντικά) *
Required
Έχω ξανακάνει coaching *
'Eχοντας διαβάσει και κατανοήσει τα παραπάνω, συμφωνώ να ενταχθώ στο πρόγραμμα παροχής δωρεάν υπηρεσιών coaching από την Positivity και τους συνεργάτες της, κατά την περίοδο της κρίσης με τον covid-19. Για το λόγο αυτό δίνω την έγκρισή μου στην Positivity να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία μου σύμφωνα και με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων www.positivity.gr/gdpr *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy