La cooperativa com a fórmula jurídica i empresarial
La cooperativa, com a fórmula jurídica i empresarial característica de l'economia social i solidària, és una de les modalitats empresarials més presents a Catalunya i al món. A Catalunya avui existeixen 4.080 cooperatives constituïdes que donen lloc de treball a més de 45.000 persones i representen una facturació de més de 4.500 milions d'euros. Les cooperatives són les responsables d'un 18% de l'increment de l'ocupació entre 2008 i 2017. Ponent Coopera, l’Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida, organitza una formació en cooperativisme adreçada a gestories, assessories, tècnics/ques de l’administració vinculades a promoció econòmica i assessors/es d’empreses. Les persones assistents podran aprofundir en el detall de la regulació de l’empresa cooperativa, així com en el seu règim fiscal, econòmic i laboral.

—OBJECTIUS
Facilitar eines, recursos i suport necessari per a la creació i transformació en cooperatives i societats laborals destinades a prescriptors i professionals de l'àmbit de les assessories i gestories.

—A QUI ESTÀ ADREÇADA?
Als professionals d'assessories, gestories, personal tècnic de l'administració pública vinculat a promoció econòmica i a futurs professionals de l'àmbit de la gestió i l'assessorament econòmic.

—CONSULTORIA
Facto Assessors, SCCL, és una cooperativa de treball associat especialitzada en serveis de gestoria/assessoria, consultoria i formació a empreses cooperatives i organitzacions de l’economia social i solidària (ESS). Treballen des de la proximitat, la qualitat i la responsabilitat perquè les entitats puguin assolir els seus objectius.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.