Bli Medlem
Detta är medlemsansökan till Sundsvall Makers. Efter du fyllt i formuläret så betalar du in medlemsavgiften på 100 kr till swish: 123 214 27 84
bg:5221-0697 (märk betalning med personnummer) först efter fullföljd betalning är du medlem i föreningen.


Medlemsvillkor:
Allt jag gör när jag deltar i föreningens verksamhet gör jag på mitt eget ansvar. Oaktsamhet som leder till skador på lokaler & eller maskiner som används i verksamheten har jag som medlem personligt ansvar för.

Jag förbinder mig att verka enligt & följa föreningens stadgar (Du hittar dessa här: goo.gl/ELpVLS )

Innan jag använder mig av en maskiner skall jag läsa, förstå och följa de regler som finns för den maskinerna jag behöver nyttja.

Alltid plocka undan efter mig och hjälpa till att hålla ordning. Samt ta ansvar för mina egna handlingar och visa hänsyn till andra medlemmar.

Om du är under 18 år måste du ha målsman godkännande.

Som medlem ger du föreningen rätt att behandla personuppgifter i digitalform om dig så som: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Detta för att föreningens administration samt för att kunna söka olika bidrag, m.m. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.
Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.
Personnummer *
Format: 19950801-7872
Your answer
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Mobiltelefonnummer *
Your answer
E-post *
Your answer
Målsmans Namn & kontaktuppgifter (För dig under 18 år)
Your answer
Medlemsvillkor *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy