Fanbärare och Vice Fanbärare
Det har blivit dags! Det mest prestigefyllda uppdraget en W:are kan få, där man ges möjlighet att mingla med kungligheter och att klä upp sig i balklänning mer än bara en gång (plus kanske få lite arm-ont på köpet). Tiden är äntligen kommen för att nominera någon du tycker gjort något extra bra för sektionen till fanbärare! Personen kan ha gjort en liten sak, eller något helt otroligt, det viktigaste är att du tycker det är en person som förtjänar lite extra uppmärksamhet för hens insatser i sektionen. OBS, denna post går dock endast att nominera personer till, alltså går det inte att söka och därför måste du ange ditt namn när du nominerar någon.

Vad säger reglementet?
Har i uppdrag att bära sektionens fana vid akademiska högtider så som diplomeringar och promoveringar, samt i officiella sammanhang så som Nobelhögtiden och Valborg.
Posten kan endast väljas utifrån nominering och väljs på kalenderår.

Vice Fanbärare

Vad säger reglementet?
Har i uppdrag att bära sektionens fana vid akademiska högtider så som diplomeringar och promoveringar, samt i officiella sammanhang så som Valborg. Vice Fanbärare ersätter Fanbärare vid Nobelhögtiden om föregående ej kan närvara.
Posten kan endast väljas utifrån nominering och väljs på kalenderår.

In och nominera! Sökstopp är 26/11 klockan 23.59.

Ditt för- och efternamn *
Your answer
Din mailadress *
Your answer
Namn på den nominerade *
Your answer
Motivering *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service