Intresseanmälan till Code Summer Camp läger 2, 2019 - tjejer
Denna anmälan gäller deltagare tjejer 13-17 år till lägervecka 2. Varmt välkommen att söka!

--

Lägret är under vecka 27, 1:a-5:e Juli på Creactive i Mjärdevi, Linköping. Anmälan är öppen för dig som identifierar dig som tjej mellan 13-17 år (är du född 2006 men ännu inte fyllt 13 skall du ändå anmälas till läger 2).

OBS: besvara detta formulär 1 gång/deltagare som du vill intresseanmäla, denna intresseanmälan är inte bindande och du har därmed rätt att tacka nej till din plats om du ångrar dig.

Ange din mejladress nedan för att få bekräftelsemejl på din intresseanmälan.

Email address *
Frågor som rör deltagarna på lägret
Vad krävs för att delta på lägret?
Deltagaren ska vara mellan 13 och 17 år och kunna följa enklare skriftliga instruktioner samt enklare addition och subtraktion. Detta är viktigt för att deltagaren ska få ut så mycket som möjligt av lägret.

Kan jag vara med om jag var med förra året?
Ja, du får vara med i år igen! Bjud gärna in en kompis som inte var med förra året.

Jag har aldrig programmerat/jag har redan goda programmeringskunskaper, passar jag in ändå?
Ja! Vi kommer att lägga oss på en nivå där inga förkunskaper krävs. Om du har programmerat innan så kommer vi hitta på svårare utmaningar.

Frågor om innehåll på lägret
Vad händer under lägret?
Du kommer att få lära dig massa inom programmering! Varje dag kommer bestå av olika temadagar där deltagarna får testa på grunderna i olika områden i programmering. Deltagarna kommer få uppgifter att lösa med koppling till temat. Vi kommer även hålla workshops, där vissa är frivilliga och går lite djupare på området och vissa dagar kommer vi åka iväg på studiebesök.

Får jag göra vad jag vill på lägret?
Nej, vi har bestämda uppgifter och projekt som alla deltagare gör, oberoende på kunskapsnivå. Dessa kommer dock vara breda och du kommer ha mycket frihet i hur du utvecklar ditt egna projekt. Har du något du jättegärna vill göra inom programmering så skicka ett mejl till oss så kanske vi kan göra det till en del av schemat.

Får man spela datorspel under lägret?
På drop in drop off-timmarna (under dessa tider kan deltagarna komma och gå närsomhelst med förälders tillstånd) kommer det vara okej att spela spel, men inte under resten av dagen.
Då vi även har yngre barn i byggnaden är det inte okej att spela spel riktade till personer över 12 år.

Praktiskt
Vilka tider gäller på lägret?
Lägret pågår mellan 8:00-17:00, där första och sista timmen är drop-in-drop off, med undantag för första morgonen då viktig information kommer ges till både föräldrar och deltagare. Föräldrar är också välkomna under drop-in-drop-off. Vi har även redovisning för både föräldrar och deltagare fredag eftermiddag.

Var kommer lägret att vara?
Lägret kommer att vara i en större lokal som heter Creactive, som ligger i Mjärdevi. Adressen är Teknikringen 7, Science Park Mjärdevi, Linköping.

Vad kommer lägret att kosta?
Lägret kostar 1500 kr per deltagare. Det finns fem rabatterade platser som kostar 300 kr per deltagare och är reserverade för personer som bor i Stångåstadens bostäder. Det finns även fem stipendieplatser som är helt sponsrade av Lov i Linköping (gratis) och som ges ut mot motivering. Personer som bor i Ryd, Berga, Skäggetorp, Lambohov och Ekholmen kommer att prioriteras för dessa fem stipendieplatser.

Går det att låna dator?
Vi har ett begränsat antal lånedatorer, så om ni har möjligheten att ta med en egen dator rekommenderar vi detta. Behöver du låna en dator vill vi veta det i god tid och om ditt barn dyker upp utan dator oanmält kan vi inte garantera att ditt barn kommer få en dator.

Information gällande anmälan:
Antalet platser till Code Summer Camp är begränsade till 60 st. Genom att skicka in din anmälan är du med i utlottningen av platserna. Den 6e maj kommer du få ett mejl om du har fått en plats till årets läger eller inte. Har du inte fått en plats så hamnar du automatiskt på en reservlista.

Årets läger kommer att kosta 1500 kr per deltagare, alternativt 300 kr per deltagare för personer som bor i Stångåstadens bostäder. För att behålla din plats vill vi att du betalar din faktura så snabbt så möjligt eftersom vi tar in nya ansökningar löpande. Betalningsinstruktioner kommer finnas i bekräftelsemejlet.

Stipendieplatserna är fullt sponsrade för deltagare i åldern 13-15 år och är alltså gratis, där tar Lov i Linköping personlig kontakt med de deltagare som skrivit bäst motiveringar.

Målsmans uppgifter
Fullständigt namn (målsman) *
Your answer
Mejl till målsman *
Vi kommer skicka mer information kring lägret till denna mejladress.
Your answer
Telefon *
Skriv ett nummer som vi kommer kunna nå dig på
Your answer
Faktureringsadress *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Edvira. Report Abuse - Terms of Service