USC Läger i Borås 9-11 November 2018
Den 9-11 november är det dags för ännu ett läger i Borås. Fokus är på "grundträning". Vi kommer att simma, springa och styrketräna. Utöver det blir det en grundträningsföreläsning av Simon.

Vi kommer att bo på Borås Campings vandrarhem. Där finns det 40st platser fördelade på 4 och 2-bäddsrum (enkel och våningssängar). I boendet finns toaletter duschar, samlingslokaler, kyl, kök osv. Det kommer bara att vara vi där då vi hyr hela vandrarhemmet.

Campingen ligger precis bredvid skolan, där vi har bott tidigare. Ett par hundra meter från matsalen, Simarenan, Ryahallen (där vi springer och styrketränar) och Borås Arena (plats för en middagsföreläsning).

Alla måltider ingår och vi blir serverade buffé.

Pris 2000kr, inkl allt eller 1800kr exkl. boende

Schemat kommer inom kort. Planen inkluderar tre löppass, tre simpass, ett styrkepass (med fokus på teknikutlärning) och minst en föreläsning.

Incheckningen sker från och med 16:00 på fredagen den 9e. Samlingen sker sedan 17:30 vid vandrarhemmet.

Vi kommer att ha flera olika löpgrupper, 8st simbanor och flera coacher. Därför kan du delta oavsett vilken nivå du befinner dig på.

Vid specifika lägerfrågor: maila info@andreaslinden.se

Email address *
Umara Sports Camp 9-11/11 - 2018
OBS: Anmälan är bindande då antalet platser är begränsat. Skulle du olyckligtvis inte kunna delta när det väl är dags så kommer ingen återbetalning av anmälningsavgiften att ske. Däremot kan du på egen hand ge bort/sälja din plats till någon annan som vill gå på lägret.

Ett måste är att informera oss om namnbytet senast 2 dagar före träningslägret startar.

Nu ska vi ha kul!
Pris och villkor
Priset är satt till 2000kr (ink boende) eller 1800kr (ex boende) vilket faktureras till den mail du angett här i formuläret. Fakturan skickas ut så fort lägret är fullbokat, senast 28/10 och har 10 dagars betaltid. Anmälan är bindande men du kan lägga till avbeställningsskydd för 200kr och kan då få tillbaka 100% av anmälningsavgiften vid avbokning senast 48h innan incheckningen fredag 16.00. Alternativt få tillbaka 50% av anmälningsavgiften vid avbokning senast 24h innan incheckning. Ingen återbetalning vid avbokning sista 24h innan incheckningen öppnar.

Kommer du på i god tid att du inte kan närvara så maila in dina uppgifter så försöker vi hjälpa till att hitta en annan som kan ta din plats. Vi kan inte garantera att vi löser det, men kommer göra så gott vi kan. Vet du med dig att du troligtvis inte kommer kunna delta så låt någon annan köpa platsen.

Vill delta i lägret! *
Required
Vill ha boende på Borås Campings vandrarhem *
Required
Avbeställningsskydd 200kr. Detta ger dig möjlighet att avboka och få tillbaka anmälningsavgiften enligt ovan angivna tidsintervall (fram till 48h innan = 100% tillbaka. 48-24h innan = 50% tillbaka). *
Required
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
E-mail *
Hit skickas anmälningsbekräftelse samt faktura så var noga med att ange rätt mailadress.
Your answer
Telefonnummer *
Ange ditt mobilnummer som blir en backup om vi inte skulle nå dig på mailen.
Your answer
Jag förstår att jag kommer behöva fylla i ytterligare ett frågeformulär gällande mat/allergener, önskemål på rumskamrater osv. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms