Online uitwisseling: de "Gouden Weken"
Een goed begin is het halve werk. Onderzoekers toonden in 2021 (Teachers4Victims, KU Leuven) nogmaals aan hoe belangrijk eerste weken - de zogenaamde 'Gouden Weken' - voor de rest van het schooljaar zijn.

Als leerkracht speel je een essentiële rol bij de groepsvorming in deze belangrijke weken. Wie een goede basis legt in de eerste vier tot zes weken, kan daar een heel jaar lang op verder bouwen en zal veel minder brandjes moeten blussen. Of het nu op school, in het jeugdwerk, in de sport of elders is, werken aan een goede sfeer loont altijd. En de Gouden Weken tellen dubbel!

Met deze online uitwisseling wil het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten leerkrachten en scholen van over heel Vlaanderen de kans geven om elkaar te inspireren. Professioneel bemiddelaar Sabine Coppens van NOM (Netwerk Onderwijs Mediation) begeleidt de sessie: ze neemt jullie mee in het belang van deze weken en creëert de kans om in kleinere groepjes ideeën op te doen van elkaar.

Meer info: www.kieskleurtegenpesten/goudenweken
Praktisch
Schrijf in voor één van de sessies:

Maandag 23 augustus
- Sessie voor secundair onderwijs: 10u tot 12u
- Sessie voor basisonderwijs: 13u tot 15u

Woensdag 25 augustus
- Sessie voor basisonderwijs: 10u tot 12u
- Sessie voor secundair onderwijs: 13u tot 15u

Doelgroep: leerkrachten en ander onderwijspersoneel
Aantal plaatsen per sessie: max. 20

Prijs: Gratis

Via Zoom: wie inschrijft, ontvangt de link enkele dagen voor de sessie
INSCHRIJVEN
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Naam van je school *
Gemeente van je school *
Ik schrijf in voor de volgende sessie: *
De sessies voor het basisonderwijs 'Maandag 23/8 van 13u tot 15u' en 'Woensdag 25/8 van 10u tot 12u' zijn jammer genoeg reeds volzet. Volg Kies Kleur tegen Pesten op Facebook voor eventuele extra sessies in de toekomst.
Privacyverklaring *
Om deel te kunnen nemen aan deze activiteit van het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten, moet je akkoord gaan met onze privacyverklaring. Je kan deze nalezen op kieskleurtegenpesten.be/privacy-policy.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy