Agapé Pünkösdi Gyülekezet - Tiszabecs jelentkezési lap önkéntes munkára
Ez a jelentkezési lap a gyülekezetünk részéről szerveződő önkéntescsapat koordinálására jött létre, a Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat (MPSZSZ) tiszabecsi munkájának támogatására. A név és elérhetőségi adatok a szervezéshez szükséges kapcsolatfelvétel miatt szükségesek*.

A határmenti településen, Tiszabecsen az MPSZSZ 120-150 menekültnek nyújt napi segítséget: étel-ital, szállás, továbbutazás, egészségügyi ellátás. A helyszínen dolgozóknak nagy segítséget és részleges tehermentesítést jelentene, ha néhány napon, lehetőleg hétköznap be tudnánk segíteni önkéntesként - gyerekfoglalkozás, takarítás, raktárrendezés és pakolás, egészségügyi és egyéb segítség -,mire van éppen szükség az adott napon.

Az Agapé Pünkösdi Gyülekezet vezetősége a gyülekezet részéről az egy-egy napos vállalást támogatja, vagyis,  reggel-esti érkezés és visszautazás (oda-vissza 7-8 órás autóúttal kell számolni).

Köszönjük a jelentkezésed!


*A jelentkezési lap kitöltése hozzájárulásnak minősül, hogy az adatok az Agapé Gyülekezet vezetősége és az általuk megbízott szervezők számára elérhető legyen. A megadott információkat bizalmasan kezeljük, más célra nem használjuk fel.

További információ a Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat munkájáról elérhető a szervezet Facebook oldalán és honlapján, gyülekezetünkről pedig az Agapé Pünkösdi Gyülekezet honlapján és Facebook oldalán.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név *
Email *
Telefonszám *
Melyik napokat tudnád vállalni?
Több időpont is megjelölhető!
Utazás *
Milyen szolgálati területre jelentkezel? *
Több válasz is megjelölhető. Ez csak egy előzetes felmérés, a valós igény a helyszínen dől el az adott napon.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy