Biowijn voor de Kalkense Meersen
Team '2manybikers' neemt voor de derde keer al deel aan Expeditie Natuurpunt. Een tweedaags avontuur door de Vlaamse Wildernis. Op 27 en 28 juni varen we per kano van het Schulensmeer in Lummen naar Muizen (Mechelen) aan de Dijle. Goed voor 55 km peddelen. Met ons team zamelen we minimum 1500 euro in voor ons natuurgebied De Kalkense Meersen, meer bepaald voor de aankoop van een zonnepomp, waarmee bepaalde weiden vochtig houden voor onze weidevogels zoals de grutto.

Om aan dit bedrag te geraken, verkopen we kwaliteitsvolle Spaanse en Italiaanse biologische wijn.
Geniet van deze lekkere rode, witte en rosé wijn en steun tegelijk de natuur. Een pure win-win situatie!

Bestelprocedure:
- vul het bestelformulier in op de volgende pagina
- je krijgt meteen een bevestiging per e-mail van je bestelling
- vanaf het moment dat je bestelling klaar staat krijg je van ons een nieuwe e-mail (of telefoon) met de details over het afhalen en betalen van je bestelling.
Bodega de Pinoso - garnacha tintorera 2017 - Spanje BIO
Pinoso bevindt zich in het westelijk deel van de provincie Alicante op een hoogte van 600m boven zeeniveau. Getemperde kruidige neus en een mix van zwart fruit en specerijen die mooi versmelten.
Bodega de Pinoso - airen-sauvigon blanc 2018 Spanje BIO
La Bodega de Pinoso werd in 1932 gezamenlijk opgericht door lokale wijnboeren. In de neus neemt de airen-druif de bovenhand met een heerlijke frisse florale neus met accenten van citrus en frisse groene appel. Verrassende fraîcheur en dito aciditeit.
Lupi Reali 2018 - Abruzzo Italië BIO
Deze streek, ten oosten van Rome, is een combinatie van het warme Italië en een hooggebergte waar in de winter de bergen met sneeuw bedekt zijn. Zeer aangename overtuigende maaltijdbegeleider met goede vulling én fraîcheur.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Natuurpunt. Report Abuse