Ilmoittautuminen Sirkuksesta siivet elämään -seminaariin: Sosiaalinen sirkus maahanmuuttajatyössä

Aika: Perjantai 10.5.2019, klo 10 - 15.30
Paikka: Taidekoulu Estradi, Teollisuuskatu 9, Lappeenranta
Kenelle: Maahanmuuttajataustaisten nuorten kanssa työskenteleville, työskentelystä kiinnostuneille ja alan opiskelijoille sekä rehtoreille ja virkamiehille.
Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen 3.5. mennessä.

Seminaaripäivän aikana puhutaan mistä sosiaalisessa sirkuksessa on kysymys, miten sosiaalinen sirkus toimii menetelmänä maahanmuuttajatyössä, jaetaan hankkeessa opittuja asioita ja hyviä käytäntöjä, tutustutaan sosiaalisen sirkuksen menetelmiin toiminnallisesti perehtyen ryhmäytymistä, vuorovaikutusta ja elämäntaitoja edistäviin harjoitteisiin sekä pohditaan mitä ja miten sirkusharjoittelun avulla voi oppia. Lisäksi keskustellaan moniammatillisesta yhteistyöstä, taiteilijaorganisaation osaamisen hyödyntämisestä sekä erilaisista palvelu- ja rahoitusmalleista.

Sirkuksesta siivet elämään -hankkeen rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Lasten ja nuorten säätiö sekä osallistuvat kunnat. Hanke kestää 2,5 vuotta, ja Suomessa hallinnoiva viranomainen on ELY-keskus.

Tiedustelut: Petra Päivärinne, Suomen Nuorisosirkusliiton Koulutusvastaava | petra.paivarinne@snsl.fi | 040 1488 042 | www.snsl.fi | www.nuori.fi | www.taidekouluestradi.fi


Nimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Työtehtävä, organisaatio | Koulutusala, oppilaitos *
Your answer
Mitä odotuksia ja toiveita sinulla on seminaaripäivälle? *
Your answer
Tilaan lounaan. Maksu käteisellä lounaan yhteydessä. Tilattu lounas laskutetaan jälkikäteen vaikka olisit estynyt tulemasta paikalle. Valitsen vaihtoehdon:
Pullakahvien onnistumiseksi:
Haluan tilata Nuorisosirkusliiton uutiskirjeen:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service