Inschrijving Chirojaar 2021-2022
Door onderstaande gegevens in de vullen, wordt uw zoon/dochter ingeschreven voor het Chirojaar 2021-2022. De inschrijving is pas volledig wanneer u ook het lidgeld (35 euro) overschrijft op volgend rekeningnummer: BE32 7775 9740 5902 met vermelding van naam en afdeling. Vanaf dan zijn zowel uw kind als wij er klaar voor om er een spetterend Chirojaar van te maken!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voornaam *
Achternaam *
Geboortedatum (dd/mm/jjjj) *
Adres (Straat nummer bus, postcode woonplaats) *
Contactpersoon 1 (naam + tel nummer) *
Contactpersoon 2 (naam + tel nummer)
E-mailadres *
Extra e-mailadres
Hierbij geef ik toestemming dat foto's van mijn kind genomen mogen worden tijdens Chiro-activiteiten en worden gepost op sociale media (facebook, instagram) en op de website. *
Gedurende het hele jaar zijn wij ook op zoek naar helpende handen die elk op hun eigen manier een steentje bijdragen aan de werking van onze Chiro. Kan u hieronder aanduiden waarvoor we u mogen contacteren? Bij andere kan u altijd ideetjes geven waarmee u zou kunnen helpen.
Kent u nog mensen, bedrijven,... die we kunnen betrekken om ons te ondersteunen met de heropstart van Chiro Jap (kampmateriaal, grote reparaties, sponsoring,...)? Zo ja, kan u hier de mogelijks geboden hulp en contactgegevens plaatsen.
Als je onze Chiro graag wilt steunen en vaak gaat winkelen in de Makro kan je ervoor kiezen om onze Chiro te steunen via Leuksteuntje. Wanneer je als sympathisant je MAKRO-klantenkaart linkt aan onze vereniging, krijgen we 3% van je totale aankoopbedrag telkens je bij MAKRO gaat winkelen. Op die manier bouwen we MAKRO-shoptegoed op. Daar kunnen we bijvoorbeeld nieuw materiaal mee aankopen of een event organiseren. Dragen jullie ook jullie steentje bij? Alvast een dikke merci! Https://info.leuksteuntje.be/ . Voor meer info en/of uitleg, welkom op de startdag met uw Makro kaart.
Captionless Image
Ook via Trooper kan u ons steunen. Door via Trooper te passeren weet de shop, waar je je online aankoop wilt doen, welke vereniging je wil steunen. Chiro Jap krijgt een centje, zelf betaal je niets extra. Alvast een dikke merci! Https://www.trooper.be/nl/hoe-troopen
Captionless Image
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy