Ansökan till SMASK 2018
Vad kul att du vill vara med i SMASK 2018! För platserna i orkestern, kompet och kören krävs god notläsningsförmåga! Om du har någon fråga angående någon post, fråga general Sofia via mailen smaskmalmo@gmail.com. Det går utmärkt att anmäla sig till flera olika poster, skicka då in flera gånger och om det är något du vill extra mycket kan du skriva det längst ner i formuläret.
Namn
Your answer
Mailadress
Your answer
Telefon
Your answer
Utbildning
Ansvarsposition
Jag vill söka följande ansvarsposition
Orkester/Kör
En plats i orkestern/kören innebär repetitioner 11/2-15/2 på kvällstid och genrep och föreställning den 16/2!
Jag söker följande post i orkster/kör
Produktionen
Följande poster finns att hjälpa till med i produktionen:

Inspicient: Chefen backstage! Du ser till att artister och dansare befinner sig på rätt plats under föreställningen och genrepet.

Mick-ansvarig: Inspicientens högra hand! Du ser till att artisterna får rätt mickar under föreställningen och genrepet.

Konferencier: Du står längst fram under showen och leder föreställningen. Du är med och skriver en konferencierslåt och tillsammans med en konferencierskollega, den musikansvariga i styrelsen och producenten arbetar fram idéer till manus och mellanakt.

Efterfest-crew: SMASK är nästan ingenting utan den episka efterfesten, med liveband och schlageryra. Under ledning av årets efterfest-ansvariga Mina Kågström är du med och bollar idéer och fixar det som behöver fixas för att festen efteråt ska bli en värdig avslutning på årets bästa vecka!

Juryvärd: Jurymedlemmarna behöver vägledning när de ska gå iväg och rösta och för att hitta rätt bakom scen på Malmö Live. Du hjälper till med det här och ser till att jurygrupperna blir klara i tid och lämnar in giltiga röster inför andra omgången (i pausen) och inför sista röstningen (under mellanakten).

Arrangör: Intresseanmälan att hjälpa till att arrangera musiken. T.ex. att hjälpa till att arrangera bidrag, mellanakt, snabbgenomgång och annat tillsammans med den som är musikansvarig.

Kamerateam: SMASK i Malmö filmas av ett kamerateam som får en kort genomgång av kamerachops innan föreställningen och sen har i uppgift att fånga föreställningen på film så att alla kan se föreställningen på youtube i efterhand.

Följespot: Du sitter högst upp i Malmö Live och bestämmer vem som ska stå i rampljuset genom att rikta ljusstrålen från din spotlight på den som verkar viktigast i föreställningen.

Dansare: Var en del av vårt danscrew som dansa bakom våra konferencierer och kanske även i något bidrag!

SMASK-hjälte: Du hjälper till med det som behövs under föreställningsdagen; fixa snacks till produktionen, dela ut glowsticks till publiken, sätta upp skyltar för att visa var efterfesten ska vara och annat som behövs hjälpas till med.

Jag söker följande plats i produktionen
Övrig fråga/kommentar
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms