Täydennyshaku 2019 työryhmiin
Hae Vihreiden nuorten työryhmiin!

Vihreiden nuorten työryhmät tarjoaa mielenkiitoisia vierailuita, tapahtumia, keskustelutilaisuuksia ja oppimista tiettyyn teemaan keskittyen. Työryhmiin voi hakea monenlaisella taustalla, voit olla vasta-alkaja tai jo kokenut konkari. Kaikille löytyy mielekästä tekemistä ja sopiva rooli! Työryhmiin voi hakea mukaan, vaikka ei olisikaan Vihreiden nuorten jäsen. Pelkkä kiinnostus toimintaa kohtaan riittää! Vuonna 2019 Vihreiden nuorten työryhmät ovat:

- Koulutuspoliittinen työryhmä
- Sosiaalipoliittinen työryhmä
- Kansainvälisten asioiden työryhmä
- Ympäristöpoliittinen työryhmä
- Talouspoliittinen työryhmä
- Feministinen työryhmä
- Kaupunkivisiotyöryhmä

Hae mukaan täyttämällä tämä lomake! Haku on auki 1.9. kello 23.59 asti. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostitse viikolla 37.

Nimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Mihin työryhmään haet? *
Kerro motivaatiostasi hakea tähän työryhmään: *
Your answer
Mitä haluaisit oppia tässä työryhmässä? *
Your answer
Odotamme valittujen henkilöiden sitoutuvan työryhmän toimintaan loppuvuodeksi 2019. Onko tämä sinun kohdallasi mahdollista? *
Your answer
Mistä kuulit työryhmähausta? *
Hakulomakkeen tietoja käsittelee Vihreiden nuorten toimisto sekä liittohallitus hakuprosessin aikana. Tiedot poistetaan, kun valinnat on tehty. Valittujen osalta säilytämme keskeiset yhteystiedot (sähköposti, puhelinnumero) vuoden 2019 ajan. Lisätietoja hakuprosessista ja tietojen käsittelystä antaa pääsihteeri Salla Merikukka: salla.merikukka@vihreatnuoret.fi.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vihreät - De Gröna. Report Abuse - Terms of Service