Világítástechnikai szakreferens képzés 2018/1
A tanfolyamra való jelentkezéshez meg kell adni személyes adatait, annak érdekében, hogy a tanfolyam elvégzése után az oklevelet kiállíthassuk, nyilvántarthassuk, illetve kérése szerint neve a Világítástechnikai Társaság és/vagy az Áramkapocs oldal ajánlott Világítástechnikai szakreferensei közt szerepelhessen.
Amennyiben egy cégtől több személy is részt kíván venni a képzésen, úgy személyenként külön-külön jelentkezési lap kitöltése szükséges.

A jelentkezési lap kitöltése előtt gmail postafiókjának nevével és jelszavával be kell jelentkeznie. Amennyiben még nem rendelkezik gmail postafiókkal, kérjük a gmail.com webcímen regisztráljon egy új postafiókot és jelentkezzen be abba.

Valószínűleg szükségünk lesz az ön végzettségét igazoló bizonyítványának másolatára, melyet ehhez google kérdőívhez fog csatolni. Ennek kezelése érdekében technikailag elengedhetetlen a gmail címen való bejelentkezés. Kérjük, ha teheti, a jelentkezési lap kitöltése előtt szkennelje be a bizonyítványát, mellyel villanyszerelői vagy azzal egyenértékű tevékenység végzésére jogosult. Ha most ez nem áll rendelkezésre, később újra bejelentkezhet, a jelentkezési laphoz módosításként később is csatolhatja. Az okirat másolatát szükség esetén emailben is továbbíthatja a vtt@vilagitas.org címre.

Köszönjük fáradozását és megértését.

Email address *
Személyes adatok
Kérjük adja meg nevét: *
Születési neve: *
Születési helye: *
Születési időpontja: *
MM
/
DD
/
YYYY
Édesanyja neve: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms