Impuls 2019 | Medarbeiderpåmelding
Impuls Trondheim er en ungdomskonferanse som samler rundt 500 ungdommer fra hele Midt-Norge og deler av Nord-Norge og Vestlandet til en stor konferanse for å utfordre og inspirere unge mennesker til å elske Jesus og leve i etterfølgelse av han.

Både i Trøndelag og Nord-Norge er det mange ungdommer som er nesten alene om å tro på Gud i klassen. Impuls er et møtepunkt for mange av disse ungdommene for å skape fellesskap, og utruste de til hverdagen. Vi ser at det er et stort behov for møtepunkt for unge kristne, og opplever at Impuls derfor er et veldig viktig arrangement.

I 2019 arrangeres Impuls 1.- 3. februar i Charlottenlundhallen. Helgen er fylt med møter med solide taler rettet mot ungdom, god lovsang, spennende seminarer og mange andre kule aktiviteter.

Brenner du for at ungdommer skal få bli kjent med Jesus og kan tenke deg å bidra på Impuls, vil vi gjerne ha deg med som medarbeider.

Påmelding og informasjon om de ulike måtene du kan bidra på finner du under.

Medarbeidergrupper
Vaktordning
Vaktene skal først og fremst sørge for sikkerheten på Impuls og slik se til at alle kan føle seg trygge og ha det bra på Impuls. Man skal være tilgjengelig for deltagerne og være de som alltid er der og kan se til om noen trenger en å prate med. I tillegg har vaktene et spesielt ansvar for brannsikkerheten og bruken av rusmidler på arrangementet. Har du erfaring innen sanitet er det flott å ha i denne tjenesten.

Praktiske team
Praktiske team er service-gjengen. Passer på at det er trivelig og fint å være på Impuls gjennom å holde det rent, fritt for søppel og være med på ulike spesialoppdrag hvor andre på Impuls trenger hjelp med noe. Har også en viktig rolle i klargjøringen av området for det braker løs.

Info/registrering - OBS! FULLT
I Info og registrering er oppgaven din å være tilstede for deltakerne under Impuls. Du ønsker dem velkommen til konferansen, og registrerer dem. I løpet av helga vil du sitte noen timer i informasjonen hvor du vil selge dagspass og bonger, og svare etter evne på spørsmål som deltakerne måtte lure på.

Kafè/kiosk
Kafémedarbeidere sørger for at alle på Impuls, både deltakere og medarbeidere, kan kjøpe seg mat og drikke i Impulskafeen. Du vil være med å selge kafévarer og tilberede f.eks. toast, bagetter og middagsmat. Ellers ser kafémedarbeidere til at kaféområdet ser bra ut og er en trivelig plass å være.

Forbeder
Gjennom å be for eller å lytte til ungdommene får du være med på å gjøre at de opplever at det godt å være på Impuls. Gjennom å være tilgjengelig under møtene vil Gud bruke deg for å møte ungdommene med sin kjærlighet.

Teknisk produksjon
I teknisk produksjon er du med å jobbe med lyd/lys/bilde-produksjonen under impuls. Du er med å rigge opp scene og anlegg på torsdag og fredag, og rigge det ned igjen på søndag. Under konferansen er du med å styrer lys, lyd eller bilde (kamera) under møter/seminarer, og hjelpe til om det trengs noe teknisk utstyr utenom det ordinære opplegget.

PR og Media
Har du en lidenskap for foto og video? Ønsker du å være den som er med å skape og forevige minner? Da er Media/PR-gruppen perfekt for deg. Oppgaven vår vil være å ta bilder gjennom helgen, samt lage og redigere videoer.

Sanitet
På sanitet er du med på å gjøre festivalen til et trygt sted. Om noen skulle komme utfor en skade er det din oppgave å hjelpe til på stedet, om det skulle være smått eller stort.

Bønnerom
Her får du være med på kreativ utforming av et sted hvor ungdommene kan være den de er sammen med Gud. Siden hovedoppgavene er opprigging, nedrydding og enkel oversikt underveis, vil du få med deg det meste av det som skjer under festivalen.

Medarbeiderrom
På medarbeiderrommet er det vårt ansvar å ta vare på alle de flotte medarbeiderne under Impuls. I praksis vil det si å bake kaker, lage vaffelrøre, trakte kaffe og finne andre måter å ta vare på medarbeiderne. I tillegg blir det kanskje en bakekveld på forhånd.

Transport
Transportgjengen kjører det som skal fraktes fram og tilbake fra Charlottenlundhallen. Det er alt fra små ting, til store, til personer. Her får du være med på å gjøre noe praktisk og artig, og hvis du er glad i å kjøre bil er dette oppgaven for deg.

Miljøteam
Miljøteamet har den fine oppgaven å være i miljøet med deltakerne. Miljøteamet skal mingle rundt i kafeen, spille spill med deltakerne og passe på at alle føler seg sett. Kanskje ta litt ekstra godt vare på de som ser litt alene ut. Miljøteam er også med og leder smågruppene.

Bønn 24/7
Dette er en tjeneste hvor du ber for Impuls. Under Impuls vil Bønne-gjengen ha et eget bønnerom hvor dere møtes og ber sammen. Under møtene vil noen be på bønnerommet mens andre går rundt i salen og ber. Målet er å skape et godt og nært fellesskap i bønn, og i tillegg få være med å oppmuntre andre medarbeidere.

Påmelding
Kryss av på den tjenesten du har MEST lyst å være med på!
Tjenesteområde første valg *
Tjenesteområde andre valg *
Kryss også av på andre tjenester du kunne tenke deg siden du ikke er garantert å komme på den tjenstegruppen du velger som første valg .
Required
Fornavn *
Your answer
Etternavn *
Your answer
E - post *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Adresse *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Poststed *
Your answer
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Tilhørighet *
Dersom du hører til en menighet eller en annen kristen organisasjon, skriv den inn her (f.eks Salem, Betania, Frikirken, Laget etc.)
Your answer
T-skjortestørrelse *
Alle medarbeidere får en t-skjorte spesielt designet for årets konferanse. Denne må brukes når man utfører oppgavene sine.
Medlem i Impuls? *
Det er knyttet en del utgifter til hver enkelt medarbeider og vi ser oss derfor nødt til å ta betalt 150kr i medarbeideravgift. Dersom du er medlem i Impuls, koster dette bare 100 kroner fordi Impuls mottar statsstøtte per medlem som kan brukes til å dekke deler av utgiftene. Du betaler det aktuelle beløpet på medarbeider-kick-off 30.januar eller når du ankommer konferansen. Medlemskap koster INGENTING, men må fornyes dersom du allerede er medlem. Altså blir du medlem i impuls betaler du kun 100 kroner totalt, ingen ekstra utgifter.
Kunne du tenke deg å lede en smågruppe? *
På Impuls i år blir det smågrupper tilknyttet morgenmøtet på lørdagen. Da skal vi dele alle deltagerne i mindre grupper, og hver gruppe vil få en leder. Til dette trenger vi omkring 50 smågruppeledere. Opplegget vil bli styrt av oss, og smågruppelederne vil få god instruksjon på hvordan vi ønsker å gjennomføre smågruppene. Dette vil komme i januar. Å være smågruppeleder kommer i tillegg til annen medarbeidertjeneste på Impuls. Det vil legges til rette for at du er ledig til å være smågruppeleder.
Tilhører du G11 i Salem? *
Andre kommentarer/opplysninger
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service