Taller: Reconeixement de plantes medicinals i comestibles als marges de l'embassament de Sant Llorenç de Montgai i en ribassos dels camps de cultiu. Dues convocatòries de data: Diumenges 12 maig i 21 juliol.
En castellano a continuación..,

Sortirem de la nau de Pàmies, amb cotxe cap a l'embassament de Sant Llorenç de Montgai per recórrer-lo, on freqüenten diferents espècies silvestres medicinals i comestible, explicaré les seves propietats i formes d'ús. Descansarem en un lloc natural de gran bellesa, passejarem pels marges dels camps, buscant plantes comestibles i medicinals, que només neixen en aquest tipus de mitjà. I per acabar, si ens ve de gust, donarem una volta al bosc d'aliments de la família, per menjar-nos la fruita que aquest mes al punt, sentint el poder de crear el nostre propi bosc medicinal i comestible.

De 10:00 a 14:00

Punt de trobada: Entrada d'hivernacle

Impartit per Pau Pàmies Gràcia, pagès ecològic i investigador en biodiversitat alimentària i medicinal amb 20 anys d'experiència, actualment produeixo llavors de tot tipus i herbes medicinals i acompanyo a persones amb problemes de salut i emocionals a través de les seves vivencies espirituals.

Atenció: la confirmació de la inscripció és la pantalla posterior a "enviar" formulari. Entre 5 i 10 dies abans de la celebració del taller realitzarem l'enviament d'un correu electrònic de confirmació de la celebració del taller.

-o-o-o-

Col·laboració: 10 €
(Si algú no pot pagar-ho, pot venir abans o després a ajudar-me a les feines de hort o intercanviar alguna cosa, contacte ompaupamies @ gmail.com)

-o-o-o-

Com arribar al Ecocentre Pàmies: http://goo.gl/LU35In / Geolocalització amb Google Maps: Pàmies Hortícoles Balaguer
Visita virtual a vivers: http://goo.gl/QWbUbx --- botiga i espais formatius: http://goo.gl/yuPBhG
Les col·laboracions per assistència es podran realitzar a l’arribada.
En cas d’anul·lació de la inscripció, et demanem que ho comuniquis el més aviat possible.
Accés a agenda d'activitats Pàmies Vitae amb els propers tallers i activitats: http://goo.gl/D8y0qb

-o-o-o- / -o-o-o-

Taller: Reconocimiento de plantas medicinales y comestibles en los margenes del embalse de Sant Llorenç de Montgai y en ribazos de los campos de cultivo.
Dos convocatorias de fecha: Domingos 12 de mayo y 21 de julio

Contenidos:
Saldremos de la nave de Pàmies, en coche hacia el embalse de Sant Llorenç de Montgai para recorrerlo, donde frecuentan diferentes especies silvestres medicinales y comestible, explicaré sus propiedades y formas de uso. Descansaremos en un lugar natural de gran belleza, pasearemos por los márgenes de los campos, buscando plantas comestibles y medicinales, que solo nacen en ese tipo de medio. Y para terminar, si nos apetece, daremos una vuelta al bosque de alimentos de la familia, para comernos la fruta que este mas al punto, sintiendo el poder de crear nuestro propio bosque medicinal y comestible.

De 10:00 a 14:00

Punto de encuentro: Entrada de invernadero

Impartido por Pau Pàmies Gràcia, agricultor ecológico e investigador en biodiversidad alimentaria y medicinal con 20 años de experiencia, actualmente es productos de semillas de todo tipo y hierbas medicinales y acompaño a personas con problemas de salud y emocionales a través de sus vivencias espirituales.

Atención: la confirmación de la inscripción es la pantalla posterior a "enviar" formulario. Entre 5 y 10 días antes de la celebración del taller realizaremos el envío de un correo electrónico de confirmación de la celebración del taller.

-o-o-o-

Colaboración: 10 €
(Si alguien no puede pagarlo, puede venir antes o después a ayudarme a los trabajos de huerto o intercambiar algo, contacto en ompaupamies @ gmail.com)

-o-o-o-

Cómo llegar a Ecocentro Pàmies http://goo.gl/LU35In / Geolocalización con Google Maps: Pàmies Horticoles Balaguer
Visita virtual a viveros: http://goo.gl/QWbUbx - tienda/espacios formativos: http://goo.gl/yuPBhG
Las colaboraciones por asistencia se podrán realizar a la llegada.
En caso de anulación de la inscripción, te pedimos de comunicarlo con toda la antelación posible.
Acceso a agenda de actividades Pàmies Vitae con los próximos talleres y actividades: http://goo.gl/jP0OgT

Email address *
Nom / Nombre *
Your answer
Cognoms / Apellidos *
Your answer
Correo-e *
Your answer
Telefon de contacte / Teléfono de contacto *
Your answer
Taller: Reconeixement de plantes medicinals i comestibles als marges del riu Segre i en els marges dels camps de cultiu / Reconocimiento de plantas medicinales y comestibles en los márgenes del rio Segre y en los ribazos de los campos de cultivo / Col·laboració / Colaboración: 10 € *
Selecciona sol el dia concret de la teva assistència / Selecciona solo el dia concreto de tu asistencia
Participació taller (acompanyants) / Participación taller (acompañantes) / Dia triat inscrit - Día elegido inscrito / Col·laboració - Colaboración: 10 €
(No cal omplir una altra inscripció / No es necesario rellenar otra inscripción)
Rebre informació per email de properes activitats / Recibir información por email de próximas actividades
Màxim 1 enviament bimensual / Máximo 1 envio bimensual
Comentaris / Comentarios
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service