Estades de voluntariat a Can Pipirimosca - Informació + inscripció 
Setmanes de voluntariat i convivència: Decreixement i agroactivisme.

(Si no entiendes catalan puedes utilizar el traductor automatico de google./ If you don't understand catalan you can use directly google translator.)

 Un cop al mes, obrim la possibilitat de passar plegats una setmana amb els que vulgueu viure i conviure en i amb la proposta que impulsem des d'aquí de viure simple, conscient i implicat.

Per a les setmanes de voluntariat i convivència, la proposta és arribar diumenge o dilluns i estar-s'hi els dies que pugueu, màxim una setmana...

Per a les setmanes temàtiques, és més flexible i podeu venir des d'un dia concret fins a tota la setmana.

Durant aquests dies us proposem aprendre, compartir i recolzar el projecte. Els aliments que farem servir son els recursos silvestres del propi projecte i aliments que intercanviem amb altres productors locals.

Tenim diferents projectes actius, el principal segueix sent posar ordre i endreça, però actius també desbrossar al voltant dels fruiters, fer un marge de pedra, fer llenya... Els projectes que avançarem serà tenint en compte i equilibrant prioritats, habilitats, motivació i recursos. La part d'endreça és de material que tenim emmagatzemat el qual mirem de tenir com a recurs per reparar i donar-li una segona o tercera vida per reduir deixalles i malbaratament.... No calen coneixements previs, només una actitud positiva i col·laborativa per conviure aquests dies i tirar endavant sinergies.

També depenent dels interessos dels qui vingueu, podem fer algunes coses en forma de taller pràctic (pa, sabó, pastissos, cuina amb silvestres, ...)

Les places son limitades, ens cal que si veniu confirmeu l'estada... L'activitat estarà oberta a afegir-s'hi apuntant-se abans que comenci l'estada, sempre que hi hagin places...

Organitzarem el dia amb quatre hores de projecte per contribuir a l'espai, temps per col.laborar en les tasques diàries (cuina, neteja, ...) temps de cineforum / activitats i temps personal. Si algú ha de fer teletreball hi pot comptar, tenim connexió a internet.

També ens organitzarem per avançar projectes dins de Can Pipirimosca, organitzarem tasques diàries i ens cuidarem i cuidarem el lloc.

Estem oberts a compartir els recursos amb gent que vulgui venir a donar un cop de mà. La tancada, amb allotjament en habitacions compartides i menjar que cuinarem entre tots, no te cap cost econòmic. Les tasques de cuina i neteja es faran entre tots, a part de les hores de projecte. Avisem que els recursos alimentaris que fem servir no son els convencionals, ja que hi combinem plantes silvestres, verdura eco local de sobreproducció i molta creativitat.

Si vols una estada sense responsabilitats i sense implicació, aquesta tancada no és per a tu. T'agraïm que siguis sincer amb les teves intencions per evitar malentesos. Si et ressona i vols venir, envia'ns un missatge 😉

Les places son limitades. Si saps del cert que vols venir, omple el formulari i et confirmarem per missatge la teva participació.

 Abans d omplir el formulari,   contacta per missatge directe a la pagina de Can Pipirimosca o envia un correu a pipirimosca@gmail.com o un missatge a telegram al 677322488 per confirmar si hi han places, i de pas, pots aprofitar si tens alguna pregunta o dubte.

Pots trobar més informació sobre can Pipirimosca a:


(aquesta activitat es realitza mensualment i és oberta a qualsevol persona que hi estigui interessada)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Població
A quina activitat et vols apuntar?
Clear selection
Contacte:
Les dades de contacte que ens passeu les farem servir per fer-vos arribar més informació si cal i per coordinar el grup de participants per a facilitar el contacte posteriorment al retir...
Correu electrònic:
Telèfon:
Per organitzar el grup d'assistents, arribada, etc,  i coordinar-nos ens cal saber si disposes de whatsapp, telegram, signal, messenger, .... per trobar quin mitjà és comú a tothom que ve. En quins mitjans estàs?
Transport i arribades
Can Pipirimosca està a les afores de Valls. Hi ha transport públic però en el cas que hi hagi gent que utilitzi cotxe i tingui places lliures, mirarem de coordinar desplaçaments.  A les activitats de cap de setmana es pot arribar ja el divendres a partir del migdia, tot i que l'activitat comença dissabte al matí.
Ens cal saber quan i com vindràs per organitzar la logística...

Com vindràs?
Clear selection
Des d'on sortiras? Tens places lliures (cas que vinguis amb vehicle propi) ?
Quan arribes (dia i hora aprox)?
Fins quan estaràs(dia i hora aprox)?
Can Pipirimosca -espai d'activisme ambiental
 Per les activitats que organitzem a Can Pipirimosca no calen coneixements previs però cal una actitud oberta i participativa.    Les activitat que s'hi organitzen són a donatiu. Els donatius van a cobrir despeses i a recolzar la tasca de conscienciació i activisme ambiental que es fa des de Can Pipirimosca. Per les activitats de voluntariat no cal cap donatiu, tot i que en tots els casos els donatius son anònims i lliures.
Coneixes Can Pipirimosca?
Com t'has assabentat d'aquesta activitat?
Si et ve de gust, ens pots explicar què et motiva a participar d'aquesta activitat:
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy