Пријава за учество во работна група
Фондацијата за развој на локалната заедница - Штип во рамки на проектот „Зајакнување на партиципативната демократија“ финансиран од Европската Унија, објавува јавен повик за учество во работни групи.
Работните групи имаат за задача да ги конкретизираат препораките од спроведената анализа за граѓанско учество и да ги прилагодат на локалниот контекст со цел да бидат применливи и оддржливи.
Работните групи ќе се формираат во сите плански региони во Македонија и на истите ќе учествуваат претставници од општините , граѓански организации, медиуми и бизнис секторот. Во секоја работна група ќе има 10-15 членови.
Планирано е работната група да има најмалку 3 состаноци во периодот мај-јуни 2017, а трошоците кои произлегуваат од активностите ќе бидат покриени во целост од страна на организаторот.

Со пополнување на оваа апликациска форма се пријавувате за учество во работната група во соодветниот регион.

Име и презиме *
Your answer
Општина *
Your answer
Плански регион *
Организација/Институција
Your answer
Контакт информации/телефон *
Your answer
Контакт информации/ e-mail *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms