Charkov City Opera & Ballet
zaterdag 30 november

20:15

Grote Zaal
Kunstmin

Charkov City Opera & Ballet

AIDA


‘Aïda’ is misschien wel de populairste opera ooit gecomponeerd. Giuseppe Verdi schreef talloze pakkende melodieën, van de overweldigende ‘Triomfmars’ met dansers en een groot koor tot aan de vele intieme, hartverscheurende solo’s en duetten. Het exotische verhaal leent zich voor spectaculair theater, maar is tegelijk een intiem en ontroerend drama, waarin liefde het wint van vijandschap. De Egyptische legeraanvoerder Radames mag na zijn overwinning op de Ethiopiërs trouwen met koningsdochter Amneris. Maar hij heeft heimelijk een relatie met Amneris’ slavin Aïda, dochter van de overwonnen Ethiopische koning. Hun liefde leidt uiteindelijk tot de ultieme opoffering.

De opera wordt door Charkov City Opera & Ballet in samenwerking met een Nederlands artistiek team naar de theaters gebracht, in een regie van Marc Krone en onder muzikale leiding van Jeroen Weierink.

Giuseppe Verdi, componist; Marc Krone, regie; Jeroen Weierink, muzikale leiding

Email address *
Personeelsnummer *
Your answer
Voor- en achternaam *
Your answer
*
Geef hieronder aan hoeveel kaartjes je wilt reserveren *
Je bent op de hoogte van de algemene voorwaarden, zoals beschreven op de website. Daarnaast ga je akkoord met de inhouding op je salaris. *
Kan het bedrag niet op je salaris worden ingehouden, dan ben je op de hoogte dat je het verschuldigde bedrag na bevestiging over dient te maken op rekeningnummer NL39 ABNA 0428 2789 14 ovv de naam van de voorstelling.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service