Custòdia del territori i adaptació al canvi climàtic
Inscripcions a la jornada "Custòdia del territori i adaptació al canvi climàtic", que tindrà lloc el divendres 15 de juny en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica.

El canvi climàtic té un impacte molt important en molts aspectes de la vida a la terra. La custòdia del territori, com a eina de conservació de la natura, no pot restar-ne al marge i ha de considerar mesures per adaptar-se a aquest fenomen. Durant la jornada es donaran a conèixer projectes i entitats de custòdia que treballen per adaptar-se al canvi climàtic, així com altres iniciatives que desenvolupen estratègies per implicar diversos actors del territori.

Podeu consultar el programa de la jornada en el següent enllaç: https://bit.ly/2JiOgat


Email address *
DNI (és un camp obligatori a fi de poder tramitar-vos un certificat d'assistència a la Jornada) *
Your answer
Nom *
Your answer
Primer cognom *
Your answer
Segon cognom *
Your answer
Entitat, si s'escau *
Your answer
Població *
Your answer
Altres comentaris
Your answer
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és enviar-vos informació d'interès relacionada amb la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT). En cap cas seran utilitzades per finalitats comercials ni seran cedides a tercers. Per a més informació consulteu la política de privacitat i gestió de dades de la XCT a: www.xct.cat/ca/politicaprivadesa
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service