CONVOCATÒRIA DE PLACES VACANTS - CURSOS D'ALEMANY - 2N QUADRIMESTRE
Curs 2017-2018 - EOI Cornellà de Llobregat


CONVOCATÒRIA DE PLACES VACANTS

Finalitzat el procés de matrícula ordinari per als cursos d'alemany del 2n quadrimestre, l'EOI de Cornellà obre convocatòria de les places vacants.

Aquest aplicatiu de sol·licitud romandrà obert fins que l'escola hagi cobert totes les vacants o fins que la normativa no permeti matricular més alumnes nous.

La tria de sol·licitants es farà seleccionant els candidats en l'ordre de prioritats que es detallen a continuació.

Els candidats seleccionats seran avisats per telèfon i hauran de comparèixer a l'escola en l'hora i dia indicats amb la documentació que demostri que compleixen els criteris i amb la documentació necessària per a formalitzar la matrícula. No fer-ho implica perdre la plaça.

Podeu consultar les instruccions de matrícula i quina documentació cal aportar al web de l’escola a l’apartat MATRÍCULA.

CRITERIS DE SELECCIÓ:

Prioritat 1: Alumnes que han sol·licitat entrar als estudis d'alemany a una EOI al setembre o al gener d'aquest curs escolar i no van obtenir plaça.

Prioritat 2: Alumnes que comencen de zero o que no han de fer test de nivell perquè ja tenen una acreditació de nivell oficial.

Prioritat 3: Alumnes que requereixen fer test de nivell.

Les trucades telefòniques es faran de dilluns a dijous entre les 15 i les 21 h o en divendres entre les 10 i les 20 h i fins a esgotar places. En cas de no atendre la trucada al mateix moment que ens comuniquem amb vosaltres haureu perdut el torn i es passarà a trucar el següent aspirant de la llista. La trucada sempre provindrà del número 933778177.

L'escola no podrà atendre trucades telefòniques ni consultes per correu electrònic sobre aquest procés d'adjudicació de places vacants. Tota la informació sobre el procés és publidada al web de l'escola i les adjudicacions finals també es faran públiques al web de l'escola al final del procés.

EOI Cornellà de Llobregat

Nom: *
Your answer
Cognoms: *
Your answer
DNI / NIE / Passaport: *
Your answer
Telèfon fix de contacte (s'utilitzarà si sou seleccionats):
Your answer
Telèfon mòbil de contacte (s'utilitzarà si sou seleccionats)
Your answer
Correu electrònic de contacte:
Your answer
Quina vacant sol·licites? (escull de la llista) *
Quin dels criteris de selecció esmentats a les instruccions compleixes? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms