Pàgines Blaves
Explica'ns què vols i pots oferir als socis del Gòtics Rugby Club, deixa'ns les teves dades i tant bon punt ho revisem, formaràs part de les nostres Pàgines Blaves.

Explícanos que quieres y puedes ofrecer a los socios del Gòtics Rugby Club, déjanos tus datos y tan pronto como lo hayamos revisado, formarás parte de nuestras Pàgines Blaves.

Consulta les nostres tarifes per les Pàgines Blaves a http://www.gotics.com/paginesblaves/index.php/tarifari/ - Consulta nuestras tarifas para Pàgines Blaves en http://www.gotics.com/paginesblaves/index.php/tarifari/

Per qualsevol dubte en relació a aquest formulari podeu contactar amb nosaltres a l'adreça mail mamut@gotics.com / Ante cualquier duda sobre este formulario podéis contactar con nosotros en el e-mail mamuts@gotics.com

En omplir aquest formulari autoritzes a què el Gòtics Rugby Club pugui compartir les teves dades a les Pàgines Blaves, per tal que els socis puguin posar-se en contacte amb tu o la teva empresa. Els menors d'edat requereixen d'autorització d'un tutor.
Els usuaris podran fer ús dels seus drets (informació, accés,rectificació, eliminació, restricció al processament, portabilitat, objecció al processament i a no ser subjecte de presa de decisions automatitzades) a les empreses sol·licitants de les dades, tal i com recull la norma GDPR.
............
Al rellenar este formulario autorizas a que Gotics Rugby Club pueda compartir tus datos en Pàgines Blaves, para que los socios puedan ponerse en contacto contigo o con tu empresa. Los menores de edad requieren de autorización de un tutor.
Los usuarios podrán hacer uso de sus derechos (información, acceso, rectificación, eliminación, restricción al procesamiento, portabilidad, objeción al procesamiento y a no ser sujeto de toma de decisiones automatizadas) a las empresas solicitantes de los datos, tal y como recoge la norma GDPR.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ets Soci o Simpatitzant *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy