Φόρμα Επικοινωνίας για Επιχειρήσεις
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Συμμετοχής σε επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και πρακτικής άσκησης σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και να στείλουμε άτομα για πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις που βρίσκονται εντός του Νομού Καβάλας.

Φορολογική Επωνυμία Επιχείρησης *
Your answer
Διακριτικός Τίτλος Επιχείρησης
Τον συμπληρώνεται εφ΄ όσον υπάρχει
Your answer
Ονοματεπώνυμου Υπεύθυνου *
Your answer
Είδος Επιχειρήσης *
Your answer
Ειδικότητες που επιθυμείτε: *
Required
Διευθυνση Επιχείρησης *
Your answer
E-Mail Επικοινωνίας
(εφ' όσον υπάρχει)
Your answer
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Your answer
Συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να σας ενημερώσουμε για προγράμματα κατάρτισης & πρακτικής άσκησης; *
Η εταιρεία μας συμμορφώνεται με τις οδηγίες του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR)
Τα προσωπικά σας δεδομένα που θα τηρήσει και θα επεξεργαστεί η εταιρεία μας στην βάση δεδομένων της, θα τα χρησιμοποιήσει αποκλειστικά για την ενημέρωση σας σχετικά με το παραπάνω πρόγραμμα.
Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν τα διαβιβάζει σε τρίτους και λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων.
Τα προσωπικά σας δεδομένα θα τα τηρήσουμε για το χρονικό διάστημα που απαιτείται προκειμένου να εκπληρωθούν οι σκοποί που προσδιορίζονται στην παρούσα ενημέρωση.
Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας από τη βάση μας, όποτε εσείς το θελήσετε καλώντας μας στο 2592023230 ή στέλνοντας μας e-mail στο info@korifi.net
Συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου μας; *
Η δράση χρηματοδοτείται από το Ε.Π. "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση", με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.