SAVJETOVANJE - PUTNIČKI ŽELJEZNIČKI PRIJEVOZ
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) je nacionalno regulatorno tijelo za obavljanje regulatornih i drugih poslova u području elektroničkih komunikacija, poštanskih i željezničkih usluga.

HAKOM je nadležan i za zaštitu prava putnika u željezničkom prijevozu i za provedbu Uredbe (EZ) br. 1371/2007 Europskog parlamenta i Vijeća od 23. listopada 2007. o pravima i obvezama putnika u željezničkom prometu (SL L 315, 3. 12. 2007.)

HAKOM sukladno članku 27. Zakona o regulaciji tržišta željezničkih usluga i zaštiti prava putnika u željezničkom prijevozu (NN br. 104/17) provodi redovito savjetovanje s predstavnicima korisnika usluga željezničkog prijevoza putnika u cilju unaprijeđenja usluge željezničkog prijevoza.

Ovaj upitnik istražuje Vaše zadovoljstvo postojećim uslugama željezničkog putničkog prijevoza i sastavljen je isključivo za potrebe HAKOM-a. Molimo Vas da pažljivo pročitate navedena pitanja te da na njih odgovorite označavanjem jednog ili više ponuđenih odgovora (kod odgovora koji su označeni kružićem moguć je samo jedan odgovor, dok je kod odgovora koji su označeni kvadratićem moguć jedan ili više odgovora), ili upišete svoj odgovor gdje se to traži. Upitnik je anoniman i neće se primjenjivati ni u koju drugu svrhu osim navedene.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Savez za željeznicu. Report Abuse