Groene wijk
Voor mijn studie, Helicon Stad en Mens, doe ik onderzoek naar de invulling van de groene omgeving in de wijk binnen de gemeente Heeze-Leende.
Voor dit onderzoek zijn uw ideeën en meningen essentieel. Door middel van deze enquête zou ik hier meer informatie over willen verzamelen. Bij voorbaat dank voor uw tijd en inbreng.
Zijn er voldoende groenvoorzieningen? *
Deze vraag heeft betrekking op de hoeveelheid groenvoorzieningen binnen uw wijk naar uw eigen mening. Onder groenvoorzieningen vallen gebruikersgroen, denk hierbij aan parken en kijkgroen denk hierbij aan bloemperkjes.
Onvoldoende
Ruim voldoende
Wat vind u belangrijk bij de invulling van de groene omgeving? *
Hierbij is belangrijk dat u invult wat u in uw directe omgeving, uw wijk, fijn vind. Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.
Required
Hoe vaak maakt u op dit moment gebruik van de openbare groenvoorziening? *
Denk bij gebruik van groenvoorzieningen aan; wandelen, fietsen, sporten, picknicken etc.. Het gaat hier om het gemiddeld gebruik.
Hoe vaak zou u gebruik maken van de groenvoorzieningen als deze een andere invulling hebben? *
Denk hierbij terug aan de vraag over wat voor u belangrijk is binnen de wijk. Als deze invulling wordt gerealiseerd, hoe vaak zou u er dan gebruik van maken.
Wat vind u van de invulling van de groen voorzieningen? *
Deze vraag heeft betrekking op wat er op dit moment aanwezig is op gebied van groen en of dit naar uw eigen mening een juiste invulling is, of dat hier nog verbeterpunten liggen.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy