Ilmoittautumislomake Järvi-Suomen lukiolaisten delegaatioon Suomen lukiolaisten liiton 34. liittokokoukseen
Suomen lukiolaisten liiton vuoden suurin ja mahtavin tapahtuma on täällä. Tänä vuonna SLL:n 34. liittokokous järjestetään 9.-11. marraskuuta Seinäjoella . Tämän lomakkeen avulla ilmoittaudut mukaan osaksi Järvi-Suomen lukiolaisten delegaatiota.

Jotta pääset osaksi liittokokousdelegaatiota, täytyy sinun olla Suomen Lukiolaisten Liiton jäsen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinulta löytyy meidän tarjoama opiskelijakortti uusimalla lukuvuositarralla. Jos sinulla ei ole opiskelijakorttia, voit hankkia sen muutamassa minuutissa osoitteesta lukio.fi/liity. Jäsenyytesi varmistuu vasta, kun olet maksanut jäsenlaskun. Jos olet valmistunut 2018 keväällä, voit jatkaa jäsenyyttäsi kortittomasti. Näin voit tehdä laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimisto@lukio.fi

Liittokokous on ilmainen, mutta jos haluat lisäksi majoituksen hotellissa, hintaa tulee olemaan 100€. Tarjolla on lisäksi mahdollisuus syödä kolme yhteislounasta hintaan 3€/lounas.

Kun täytät ilmoittautumisen ja lähetät sen, ilmoittautuminen on sitova. Voit peruuttaa ilmoituksen lääkärintodistuksella. Muita painavia syitä harkitaan tapauskohtaisesti. Ilmoittautuminen loppuu paikkojen loppuessa tai 15.10.2018 klo 23.59.

Tietosuojaselosteen löydät osoitteesta lukio.fi/tietosuoja.

Jos herää kysymyksiä liittokokouksesta, voit ottaa yhteyttä Järvi-Suomen lukiolaisten puheenjohtajaan Katariina Juhakoskeen:
040 565 2854
tai laittamalla yksityisviestiä Järvi-Suomen lukiolaisten facebook-tilille.

Olen Suomen Lukiolaisten Liiton jäsen *
Required
Koko nimi (Etunimet ja Sukunimi) *
Your answer
Syntymäaika *
MM
/
DD
/
YYYY
Lukiosi nimi sekä paikkakunta *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Osoite *
Your answer
Lähiomaisesi tiedot
Käytämme tietoja vain hätätapauksen sattuessa. Ilmoitathan siis sinulle läheisen henkilön tiedot, esimerkiksi vanhempasi, koko nimen, puhelinnumeron sekä suhteen sinuun.
Lähiomaisen yhteystiedot *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms