Cerere de etichetare a unui proiect în cadrul Sezonului România–Franța 2019
Vă mulțumim pentru interesul acordat Sezonului România–Franța. Pentru a crește șansele ca proiectul dumneavoastră să fie inclus în programarea Sezonului, avem rugămintea să completați cu atenție acest formular.

Vă aducem la cunoștință că acest demers nu reprezintă o cerere de finanțare și că etichetarea proiectului ca fiind parte din Sezon nu atrage după sine, în mod automat, atribuirea de finanțare din partea Comisariatului român sau francez.

Vor fi luate în considerare doar cererile complete și care prezintă proiecte auto-finanțate, cu operatori din ambele țări. În cazul în care vor exista mai multe cereri adresate părții române, completate pentru etichetarea aceluiași proiect, va fi luată în considerare prima cerere înscrisă.

Răspunsurile pot fi modificate la finalul acestui formular, atâta timp cât nu ați închis browserul.

Sezonul se constituie din proiecte decise în comun de echipele română și franceză, în cadrul unor sesiuni ale Comitetului de Organizare Mixt. Pe baza propunerilor din partea unor instituții publice și private, organizații, asociații, artiști, comunități locale, camere de comerț, cluburi de afaceri, centre-culturale, universități, etc. interesate de participarea în Sezon, cele două echipe vor selecta proiectele în raport cu trei criterii:

- înscrierea în calendarul Sezonului: 28 noiembrie 2018 – 5 aprilie 2019 în Franța și 18 aprilie 2019 – 14 iulie 2019 în România;
- alinierea proiectelor la spiritul și tematicile Sezonului (calitatea proiectului);
- existența unor parteneri organizatorici și financiari în România și Franța capabili să producă și organizeze activitățile propuse (fezabilitatea proiectului).

Cererile de etichetare pot fi transmise după următorul calendar:
- până la 23 februarie 2018, iar decizia de etichetare se va lua în Comitetul de Organizare Mixt ce va avea loc la București, în luna martie 2018;
- până la 10 iunie 2018, iar decizia de etichetare se va lua în cel de-al patrulea Comitet de Organizare Mixt, din iulie 2018.

! Înainte de a depune cererea dumneavoastră de etichetare, avem rugămintea să citiți cu atenție precizările de mai jos.

Decizia de etichetare aparține Comitetului de Organizare Mixt România – Franța.

Cererea curentă este adresată spre informarea Comisarului pentru România. Dacă proiectul dvs. este primit de partea română, acesta va fi adus la cunoștință părții franceze. Partenerul dvs. local va fi apoi rugat să completeze cererea de etichetare și către Comisariatul francez. Identificarea unui operator francez care să contribuie la implementarea proiectului este esențială. În cazul în care nu ați luat legătura cu un partener din Franța, puteți solicita sprijinul echipei Sezonului, făcând această precizare în capitolul „Operatorul proiectului în Franța”. Decizia de includere a unui proiect în programarea Sezonului se va face pe baza acestor două cereri, strict în cadrul Comitetelor de Organizare Mixte.

Această cerere de etichetare trebuie să fie însoțită de transmiterea pe adresa sezonulrofr@cultura.ro a unui dosar al proiectului care să cuprindă: descrierea detaliată, calendarul provizoriu, descrierea operatorului din Franța, lista de parteneri, bugetul proiectului detaliat (categorii mari de cheltuieli, surse de finanțare, necesarul de cofinanțare din partea Sezonului, dacă este cazul).

Toate proiectele selectate și etichetate Sezon beneficiază de includere în lista Sezonului și de susținere pentru comunicare.

Orice schimbări (datele proiectului, programul, vorbitorii, locațiile de desfășurare, etc.) vor fi comunicate în mod periodic ofițerului de proiect din partea Sezonului, responsabil de monitorizarea dosarului (ofițerul de proiect din partea Sezonului vă va contacta odată ce a luat la cunoștință cererea dvs.), pentru a evita eventualele erori în comunicare.

Etichetarea proiectului dvs. va fi confirmată printr-un e-mail personalizat, care va specifica condițiile de utilizare ale logo-ului Sezonului România–Franța 2019, ale logo-urile partenerilor și mențiunile standard care trebuie să apară pe documentele produse în cadrul proiectului.

Detaliile de contact pentru echipa Sezonului România–Franța sunt precizate la finalul acestui chestionar.

ATENȚIE: În situația în care cererea de etichetare pentru proiectul dvs. este aprobată, vă asumați includerea logo-urilor Sezonului România–Franța și ale partenerilor săi în toate materialele de comunicare (print și digitale) destinate proiectului, alături de alte mențiuni standard. De asemenea, vă angajați să transmiteți Departamentului de Comunicare al Sezonului, spre aprobare, în timp util, înainte de producerea și distribuirea lor, toate materialele de comunicare.

Email address *
Sezonul în Franța: 28 noiembrie 2018 – 5 aprilie 2019
Sezonul în România: 18 aprilie – 14 iulie, 2019
Proiectul propus vizează: *
Tematica principală a proiectului *
Alte domenii pe care proiectul le acoperă:
Numele proiectului *
Your answer
Datele începerii poiectului *
*dacă datele proiectului nu sunt încă stabilite, puteți transmite date cu caracter orientativ
Your answer
Datele finalizării proiectului *
*dacă datele proiectului nu sunt încă stabilite, puteți transmite date cu caracter orientativ
Your answer
Alte mențiuni privind datele proiectului sau perioada de implementare
Your answer
Orașul/orașele unde se va implementa proiectul *
În cazul turneelor, vă rugăm să menționați toate orașele în care proiectul va ajunge.
Your answer
Scurtă descriere a proiectului *
În această secțiune, vă recomandăm să faceți o descriere concisă a proiectului. Un dosar cât mai cuprinzător, cu descrierea în detaliu, trebuie transmis către adresa de e-mail sezonulrofr@cultura.ro, indicând în corpul e-mailuil titlul proiectului și domeniul căruia se adresează.
Your answer
Calendarul provizoriu al proiectului *
Vă rugăm să menționați diferitele etape de implementare a proiectului
Your answer
Obiectivele urmărite de proiect *
Your answer
Experiența de lucru anterioară cu Franța, Institutul Francez și/sau alte forme de cooperare internațioanală (dacă este cazul)
Your answer
Bugetul total al proiectului *
Avem rugămintea să ne transmiteți bugetul detaliat pe adresa sezonulrofr@cultura.ro, ca parte din dosarul proiectului. Menționăm că bugetul trebuie să fie unul echilibrat din punct de vedere al veniturilor și cheltuielilor, indicând sursele de finanțare confirmate și cele previzionate, contribuția organizatorului, sponsorizările, parteneriatele, subvențiile, precum și structura de cheltuieli. În spațiul de mai jos avem rugămintea să completați bugetul total și alte mențiuni pe care doriți să le faceți cu privire la finanțare:
Your answer
Operatorul proiectului în România
Numele structurii de organizare/operatorului în România *
Your answer
Statutul juridic al operatorului din România *
Your answer
Adresa poștală *
Your answer
Codul poștal
Your answer
Orașul de proveniență al operatorului *
Your answer
Numele responsabilului de proiect din partea operatorului român *
Your answer
Funcția în cadrul organizației *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
E-mail *
Your answer
Operatorul proiectului în Franța
În cazul în care nu ați identificat și/sau contactat un partener de proiect în Franța, iar echipa Sezonului vă poate spijini în acest demers, vă rugăm să completați mai multe detalii în secțiunea „Mențiuni privind operatorul proiectului în Franța”.
Mențiuni privind operatorul proiectului în Franța
Your answer
Numele structurii de organizare/operatorului în Franța
Your answer
Statutul juridic al operatorului din Franța
Your answer
Adresa poștală
Your answer
Codul poștal
Your answer
Orașul de proveniență al operatorului
Your answer
Numele responsabilului de proiect din partea operatorului francez
Your answer
Funcția în cadrul organizației
Your answer
Număr de telefon
Your answer
E-mail
Your answer
Comunicare
Numele responsabilului de comunicare, din partea operatorului din România *
Avem rugămitea să precizați numele persoanei care va fi în contact cu Departamentul de Comunicare al Sezonului, în special pentru transmiterea logo-urilor și pentru aprobarea materialelor de comunicare pe care urmează să le produceți în cadrul proiecutului, dacă acesta va fi selectat pentru etichetare.
Your answer
Funcție în cadrul organizației *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefon *
Your answer
Dacă serviciile de comunicare sunt externalizate, vă rugăm să precizați agenția/persoana responsabilă
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service