Käyttäjätunnuksen tilaus / uusinta LUMOKE-hankkeen verkkoalustalle

Lukioiden musiikinopettajat voivat tilata itselleen käyttäjätunnukset LUMOKE-hankkeen opetusmateriaalien verkkoalustalle (osa verkkoalustan materiaaleista on tekijänoikeussyistä käytettävissä ainoastaan käyttäjätunnuksilla).

Täyttämällä oheisen lomakkeen saat sähköpostiisi viestin, jossa on henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi ja salasanasi verkkoalustalle sekä tunnukset opiskelijoidesi käyttöön. Henkilökohtaiset tunnukset ovat voimassa vuoden kerrallaan, jonka jälkeen ne tulee uusia tällä samalla lomakkeella. Ilmoitathan lomakkeeseen mahdollisimman tarkat tiedot sekä virallisen työsähköpostiosoitteesi.

Jos sinulla on jo tunnukset, mutta olet unohtanut salasanasi, saat asetettua uuden tästä osoitteesta: https://lumoke.mmg.fi/login/index.php.

LUMOKE-hanke tuottaa monipuolisia opetusmateriaaleja lukioiden musiikinopetuksen tarpeisiin. Opetusmateriaaleja julkaistaan verkkoalustallamme, johon on käyttäjätunnusten kautta pääsy kaikilla Suomen lukioiden musiikinopettajilla. Alustalta löytyy yleisen opetusmateriaalin lisäksi myös vain opettajille suunnattuja linkkivinkkejä, ohjevideoita, seminaaritallenteita yms. taustamateriaalia. Verkkoalustan sisältö täydentyy jatkuvasti hankkeen aikana.

Lisätiedot:

Auroora Kiiski Touizrar
projektikoordinaattori / Tapiolan lukio
Lukion musiikinopetuksen
kehittämistehtävähanke LUMOKE
044 5141203
auroora.kiiskitouizrar@espoo.fi

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Etunimi *
Sukunimi: *
Sähköpostiosoite: *
Lukio, jossa työskentelen: *
Tunnusten tilaus / tunnusten uusinta *
Tekijänoikeussyistä käyttäjätunnukset tulee uusia vuosittain. Jos sinulle on jo aiemmin luotu tunnukset, valitse "Uusi tunnukseni" -vaihtoehto. Jos olet uusi käyttäjä eikä sinulle ole aiemmin luotu tunnuksia, valitse "Tilaan uudet tunnukset".
Hyväksyn, että tietoni tallennetaan lukiokoulutuksen musiikin valtakunnallisen kehittämistehtävähankkeen (LUMOKE) yhteystietorekisteriin ja niitä voidaan käyttää kehittämistehtävähankkeeseen liittyvissä tiedotus-, tilastointi- ja tutkimustarkoituksissa. *
Tietojen tallennuslupa tarvitaan tapahtuman tiedotusta varten. Voit halutessasi pyytää poistamaan tiedot rekisteristä tapahtuman jälkeen ottamalla yhteyttä Tapiolan lukion projektikoordinaattoriin.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy