Kummacon 2022 vastaavahaku
Oulussa tapahtuu taas kummia – tule sinäkin osaksi sitä! Kahdeksatta vuotta järjestettävä kirjallisuus- ja populaarikulttuuritapahtuma Kummacon (29.-30.10.2022) etsii tekijöitä monipuolisiin ja kiinnostaviin tehtäviin. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Haemme tällä hetkellä VASTAAVIA, jotka muodostavat tapahtuman conitean eli pääsuunnittelutiimin. Vastaavien ryhmäytyminen ja perehdytys aloitetaan jo hakuaikana.

Vastaavat toimivat oman osa-alueensa koordinaattoreina sekä mahdollisesti esihenkilötehtävissä talkoolaisille. Jotkut vastuutehtävät ovat kokopäiväisiä coniviikonlopun tehtäviä, toiset osa-aikaisia tai tapahtuvat pääosin ennen tapahtumaa, jolloin talkoilu muissa tehtävissä on mahdollista. Vastaavat kokoontuvat säännöllisesti ennen tapahtumaa yhteisiin kokouksiin Discord-serverillä.

Tapahtuman talkoolaisille järjestetään viikonloppuna muonitus sekä etukäteen varattuna t-paita. Kaikilla tapahtumaan osallistuvilla on mahdollista liittyä conin järjestävän Studio Korppikela ry:n jäseniksi maksutta ja nauttia jäseneduista. Järjestämme talkoolaisille kuukausittain yhteisiä tutustumisiltoja esimerkiksi pelailun tai kahvittelun merkeissä livenä tai etänä.

Tapahtuman vastaaville järjestetään samat edut kuin talkoolaisille ja lisäksi myös oma virkistystilaisuus Tarinoiden Taverna –tapahtumatilassa. Vastaavana osallistut suunnittelukokouksiin, pääset vaikuttamaan tapahtuman suuriin linjoihin ja erikoisalasi vastuuhenkilönä pystyt toteuttamaan omaa visiotasi toiveidesi mukaan.

Työaikataulu muotoillaan ohjelmahaun päättymisen jälkeen. Talkoolaisille tarjotaan täten mahdollisuus osallistua myös haluamiinsa ohjelmiin. Kannustamme talkoolaisiamme toteuttamaan tapahtumaan myös ohjelmaa itse ja työtunnit on aina mahdollista sopia ohjelmanjärjestämisen ympärille.

Tapahtuman VASTAAVIEN haku päättyy 30.6.2022

Tämän lomakkeen henkilötietoja käytetään tapahtuman talkoolaisten viestintään eikä tietoja luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille, ja tiedot hävitetään tapahtuman jälkeen. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on sitovaa ja peruutukset tulee aina ilmoittaa työvoimavastaavalle sähköpostitse tai puhelimitse.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Oletko kiinnostunut vastaavatehtävistä? Tehtävä voi sisältää koordinointi- tai esihenkilötehtäviä, jolloin saatat ohjata muita vapaaehtoisia yhdessä vastaavatiimin kanssa. *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy