Aplikacion për vullnetarë
Emri dhe Mbiemri: *
E-mail adresa: *
Qyteti (ku banoni): *
Datëlindja: *
MM
/
DD
/
YYYY
Numri i telefonit (me prefiks) *
Fotografia juaj personale (portret) *
Required
Pse dëshironi të jeni pjesë e DokuFestit? *
A keni punuar më parë në DokuFest? *
A do të mund të jeni në dispozicion përgjatë gjithë festivalit? *
A jeni të interesuar të punoni për festivalin, para fillimit të festivalit? *
A jeni të interesuar të punoni edhe pas festivalit? *
Në çfarë orari do të dëshironit të punoni gjatë festivalit?
A do të mund të ndihmoni në aktivitete vullnetare që kërkojnë fuqi fizike? *
Keni përvojë në shitje? *
Cili është niveli juaj i komunikimit në gjuhën angleze *
A keni përvojë në punë me sondazhe? *
A keni letërnjoftim/ID valid? *
A keni preferencë për ndonjë department ku do të donit të punonit gjatë festivalit (për shembull: DokuKids, DokuDaily, DokuShop, etj) *
A do të dëshironit që të përcillni program trajnimi për departamentet e Mikpritjes, Medias, Punëtorive, Eventeve/Ngjarjeve ose koordinimit të Vullnetarëve? *
Nëse po, çfarë aftësish do të dëshironit të zhvilloni gjatë këtyre trajnimeve?
Tjetër (specifiko)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Dokufest. - Terms of Service - Additional Terms