Checklist verhuur HangOut
Vrakkerveld 2a te Weert
Gegevens huurder
Naam, adres, woonplaats
Your answer
Huurdatum en tijdstip
Your answer
Info mbt ophalen sleutels
Haal de sleutelbos op bij Punt Welzijn Maasstraat 28 tussen 9 en 17 uur. Deze dient op dezelfde dag als de activiteit worden opgehaald, betreft dit het weekend dan dient u de sleutel op vrijdag op te halen.
Your answer
Info mbt alarm
Open de poort en de hoofddeur van het JC HangOut. Bij binnenkomst ziet u aan uw linkerkant het kastje van het alarmsysteem. Met het zwarte schijfje (druppel) wat eveneens aanwezig is aan de sleutelbos, schuift u 1 MAAL langs de onderzijde van het alarmkastje. Op het scherm verschijnt dan "HangOut uit" en het piepgeluid verdwijnt.
Your answer
Info mbt meterkast
Naast de alarminstallatie is de deur van de meterkast. Deze dient u te openen en links op ooghoogte ziet u 3 schakelaars. Hiermee schakelt u het licht van de gang, de toiletten en de buitenverlichting in.
Your answer
Info mbt verlichting
U kunt naast en achter de bar de verlichting en evt. de ventilatie in de ruimte inschakelen. Ook hangt hier de thermostaat, zet deze op de gewenste temperatuur.
Your answer
Info mbt bar
Rechts achter de bar treft u een lege koelkast aan waar uw meegenomen drank (geen alcohol) geplaatst kan worden.
Your answer
Info mbt apparatuur
Achter de bar treft u de geluidsinstallatie / computer en de afstandsbediening van de beamer aan. Volg aanwezige handleidingen om de apparatuur in te schakelen. Dit geldt ook voor de spelmaterialen in de ruimte.
Your answer
Info mbt keuken
Als u doorloopt komt u in de gang (waar onder de trap indien nodig poetsspullen staan) en treft u vervolgens de keuken waar eveneens gebruik van gemaakt mag worden.
Your answer
Heeft u HangOut schoon en hygienisch aangetroffen ?
Controleer vooraf aan de activiteit, de ruimte en de apparatuur op schade of gebreken.
Geen zichtbare gebreken / schade
Controleer vooraf aan de activiteit, de ruimte en de apparatuur op schade of gebreken.
Wel zichtbare gebreken / schade
Bij afloop dient u de ruimten OPGERUIMD achter te laten en controleert u of er tijdens de activiteit schade aan de ruimte of inventaris is ontstaan.
Controleer of iemand gebruik heeft gemaakt van de verbandtrommel.
Zo ja, geef aub aan wat u uit de verbandtrommel heeft gebruikt
Info mbt einde activiteit
Schakel alle apparatuur uit volgens de handleiding. Verlaag de temperatuur van de verwarming naar 17 graden en schakel het licht en het ventilatiesysteem uit. Sluit alle deuren goed ivm het alarmsysteem en schakel de verlichting weer uit in de meterkast. Vervolgens doet u de meterkast weer op slot. Bij het verlaten van de ruimte haalt u de druppel 2 MAAL over de onderzijde van het alarmkastje. Het systeem gaat piepen en heeft 20 sec om de ruimte te verlaten. Sluit de voordeur en de poort.
Your answer
Info mbt het inleveren v.d. sleutel
Tijdens kantooruren kunt u de sleutel inleveren op Maasstraat 28 te Weert. In de avonduren of weekend kunt u de sleutel deponeren in een gesloten envelop.
Your answer
Bent u tevreden over de wijze waarop u bent geinformeerd ?
Zou u de HangOut nogmaals voor een soortgelijke activiteit afhuren ?
Overige opmerkingen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy