ДЕТЕКТИВИТЕ!
Годината е 1985-та. В Толбухин едно момиче търси брат си, който изчезва мистериозно. 35 години по-късно друго момиче тръгва по следите на една стара семейна мистерия...
Ако обичаш да решаваш логически загадки, търсиш ключове, и имаш бърза и комбинативна мисъл, тази игра е за теб! Ела и се всключи в отбора на "Детективите", които ще се върнат назад във времето, за да разплетат следите на едно престъпление!

В рамките на третото поредно издание на Sofia Game Night ще срещнем всички любопитни младежи с нашата нова игра "Детективите". Тя ще се проведе на 24 октомври 2020 г. в две еднакви поредни сесии: една от 18:30 ч. и една от 20:30 ч. в Народно читалище “Природа и наука-1938” на ул. "Цар Самуил 86".

Срок за записване: 23:59 ч. на 22 октомври 2020 г.
Контакт с участниците: 23 октомври 2020 г.

Ако имате въпроси или ви е необходима допълнителна информация, моля свържете се с нас на следния адрес: office@infopass.eu или ни изпратете лично съобщение във FB.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Сдружение "Възможности без граници" се ангажира да гарантира най-добрите политики за защита на личните данни. Нашата политика за поверителност разяснява процеса по събиране и използване на личните данни. Данните, които съхраняваме за Вас включват име, фамилия, имейл адрес и телефонен номер.
Какво правим с данните? Използваме ги, за да се свържем с Вас и да уточним подробностите около участието Ви в организираното от нас събитие.Тази обработка се извършва за целите на нестопанската дейност на сдружението, коeто е регистрирано в обществена полза. Данните Ви НЕ се споделят с фирми и лица, които ги използват за "директен маркетинг" или други тръговски цели. По време на събитието ще има фото заснемане. Снимките ще бъдат използвани с цел комуникация и отчетност на събитието.

С попълване на регистрационната форма Вие се съгласявате да предоставите личните си данни и да бъдете снимани.
Email address *
Име и фамилия *
Телефон за контакт *
Ще участвам в играта "Детективите" от: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy