Fil-LAN 21 - Anmälan
WOW så kul att du vill vara med och göra Fil-LAN med oss i år! Vi har varit taggade så länge för detta och ser verkligen fram emot årets Fil-LAN!

Datum
31 okt - 4 nov är dagarna för årets Fil-LAN. Mer info finns i årets info-brev som kommer skickas ut eller som du kan hitta på vår hemsida.

Pris
Sittplats till Fil-LAN 2021 i Göstahallen kostar i år 500 kr. Detta pris kan komma att sänkas om vi får in väldigt många anmälningar. Så bjud in alla dina vänner så att vi blir fullsatt.

Mat
Du kan köpa till matpass för endast 150kr. I matpasset ingår hemlagad lunch mån-ons & frukost mån-tor. Vi kommer att beställa pizza på kvällarna (OBS! Pizza ingår inte i matpasset!).

Plats
Årets Fil-LAN är i Göstahallen på Öckerö vilket vi tycker är väldigt roligt. Detta betyder att det finns fler platser än tidigare år och vi försöker maxa årets Fil-LAN till brädden!

NYHET!
Var med och gör Fil-LAN 21. Du kan vara med och rigga och skapa årets Fil-LAN. Vi behöver din hjälp på söndagen när vi riggar allt i Göstahallen då det är mycket som ska på plats. Det är en go dag där vi jobbar och har det gött tillsammans. Självklart löser vi käk till alla som är med. Mer om detta kommer på sociala medier och i info-mejl.

Reservation
Vi hoppas och ber att vi ska kunna genomföra årets Fil-LAN så som vi planerar. Vi kommer följa de restriktioner som finns när det är dags. Vi skickar ut mer information med tiden och hålla dig uppdaterad. Årets Fil-LAN kommer troligtvis hållas till endast deltagare. Vilket betyder att icke deltagare inte kan komma och gå som de önskar (som det ser ut nu). Allt för att vi ska förhålla oss till de restriktioner som finns.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Förnamn *
Efternamn *
Din mejl (ex gustaf@fil-lan.se) *
Födelsedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Din adress (gata + nr) *
Postnummer + ort *
Ditt telefonnummer ex. 0704055501 *
Kontaktperson
Under 18? Ange kontaktpersons namn (för- och efternamn)
Ange kontaktpersons telefonnummer
Ange kontaktpersons, mejl
DATOR eller TV? Kommer du spela datorspel eller tv-spel primärt? *
Vilka turneringar är du intresserad av? Detta är inte en anmälan, det här är endast en intresseanmälan. Vi prioriterar att arrangera de turneringar som får flest röster.
Ange vänner du vill sitta bredvid, högst 3 st (skriv för och efternamn)
Önskar du sovplats på Fil-LAN
Detta är för dig som inte har en smidig resa hem. Har du lätt för att ta dig hem ber vi dig att sova hemma i år. Sovplats erbjuds i Filadelfia så ej i Göstahallen.
Clear selection
Regler vi följer
Vi på Fil-LAN vill skapa en samlingspunkt där alla kan känna sig välkomna och bekväma. Åldersgränsen för deltagare är 13 år (årskurs 7). Alkohol eller droger är inte tillåtet i någon form. På Fil-LAN använder vi ett vårdat språk för allas trevnad. Inga diskriminerande eller kränkande kommentarer.

All form av pornografi är strängt förbjudet.

Vilka spel är tillåtna att spela?
Fil-LAN följer åldersgräns på spel enligt reglerna från ESRB som avgör om spelet är värre än 18+ eller AO (adults only, och dessa spel/del av spel tillåts ej på Fil-LAN). Om man har förbud av visst spel hemifrån så ansvarar föräldrarna för att de reglerna även följs under Fil-LAN. Fil-LAN äger rätten att stänga av spel/(dator eller konsol) som enligt Fil-LAN inte är lämpliga. Alla under 18 måste ha en kontaktperson anmäld. I anmälan har deltagaren godkänt till ovanstående förhållningsregler. Ansvaret ligger hos anhörig för vilka spel som deltagaren får spela inom de gränser som Fil-LAN följer.

Fil-LAN ger en varning beroende på situation då regler inte följs. Om regelbrott sker ytterligare, fråntas deltagaren sin deltagarplats. Detta innebära att årets Fil-LAN är över i form av spelande för deltagaren. Vi kommer alltid ha en diskussion med deltagaren ang. de regelbrott som skett innan vi tar handling.

I år har vi som ledare för Fil-LAN möjlighet att skicka hem deltagare om de visar tydliga tecken på sjukdom. Deltagaren får pengarna tillbaka vid ett scenario som detta. Vi ber er även att meddela oss och stanna hemma om deltagare visar symptom innan Fil-LAN. Kostnaden ersätts till fullo i detta fall.

Genom att klicka vidare godkänner du som deltagare ovanstående förhållningsregler.
Jag har läst och godkänner reglerna? *
Required
Hur mycket kostar det?
Priset för sittplats är 500kr
Och matpass 150kr
Uppgifter för inbetalning skickas ut i slutet av september *
Required
Är det något du vill säga i din anmälan? Fri text
Tack för din anmälan!
Du kommer få ett infomejl med alla uppgifter :)

Vi på Fil-LAN är väldigt taggade för att just DU kommer vara med oss i år och göra årets Fil-LAN!!!

Glöm inte att följa oss på sociala medier för att se de senaste och nyheter kring Fil-LAN 21. Vi har mycket spännande på gång som vi vill dela med dig. Årets Fil-LAN kommer bli något helt nytt och spännande.

Om du av någon anledning ångrar dig så mejla oss så tidigt som möjligt på info@fil-lan.se så löser vi detta :)

Ha en fortsatt trevligt dag, önskar vi ledare på Fil-LAN!

Följ oss på Instagram för att se allt roligt vi gör och alla nyheter @studiofillan
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy