Píndola formativa: La contractació en temps de covid
Sessió formativa dirigida a socis i sòcies de les associacions de professionals de la cultura APCC, AADPC, APdC, APGCC i TTP sobre la contractació en temps de covid.

Dilluns 26 d'octubre a les 10:30 - formació online a càrrec de Cristina Calvet, advocada responsable de l'Àrea Jurídica i Laboral de l'AADPC i Andrea Leunda, advocada laboralista de l'AADPC.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom i cognoms *
Companyia o entitat (en cas de formar part d’una)
Ets soci o sòcia d'alguna de les entitats organitzadores? *
Required
En cas que sí, de quina?
Clear selection
Perfil professional *
Quins són els dubtes que vols resoldre en aquesta sessió? Planteja les teves preguntes concretes i les farem arribar als ponents perquè ens les resolguin durant la xerrada. *
Acceptes que la teva imatge presa durant aquesta activitat de formació, pugui ser usada per les entitats organitzadores per als seus materials de difusió? *
Les entitats organitzadores es comprometen a no usar la meva imatge per a altres fins diferents a l’esmentat.
Required
Informació RGPD
En virtut de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, per la present autoritza a que les dades personals facilitades siguin incorporades en un fitxer denominat “Butlletí” responsabilitat de les associacions organitzadores, AADPC, APCC, APDC, APGCC i TTP.

La finalitat d’aquest tractament és el control i gestió del Butlletí i els enviaments que realitza, i en relació amb els seus interessats. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservades sempre que sigui imprescindible o legítim per la finalitat que es van captar.

En qualsevol cas podrà indicar la revocació del consentiment atorgat, així com exercitar els drets d’accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-se, així com el dret a la portabilitat de les dades.

S’informa que també pot presentar una reclamació, si així ho considera, davant l’Agència espanyola de protecció de dades.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy