Bestilling av drakter og utstyr
Størrelseguide finnes til høyre på siden i tillegg til lagerbeholdningen...
Navn *
Fornavn, Etternavn
Your answer
Telefon nummer *
Your answer
Epost *
Your answer
Racingdrakt (2 deler)
Pris:
Singlet Herre/Unisex/Dame: kr 700
Tight short herre og dame: kr 600

Triatlon langdistanse singlet unisex

Elastisk og ergonomisk langdistansesinglet med en løsere passform. Fremstilt i det elastiske og komfortable materialet Revolutional Lycra. Perforert karbon-mesh i sidepanelene øker ventilasjonsevnen. Det anatomiske snittet gjør at plagget sitter perfekt på kroppen samtidig som det gir optimal passform og god bevegelsesfrihet. Leveres med flate sømmer for økt komfort. 25 cm glidelås i front for økt ventilasjon og anvendelighet. To lommer for barer og gel på ryggen. Alle Kalas produkter har til felles at det benyttes materialer som har en effektiv svettetransport, ventilerer bra, tørker raskt og holder fasongen – selv etter gjentatte vask.

Kort triatlon tights med pad. Fremstilt i det elastiske og komfortable materialet Revolutional Lycra. H-snitt som tillater designelementer over baken og langs buksens sider. Elastisk linning med justerbar snøring holder buksen på plass. Et anatomisk snitt i tillegg til flate sømmer gir en komfortabel og tettsittende passform. Benene avsluttes med silikonbånd slik at buksene ikke sklir opp. Alle Kalas produkter har til felles at det benyttes materialer som har en effektiv svettetransport, ventilerer bra, tørker raskt og holder fasongen – selv etter gjentatte vask.

Sammensetning: 71% Polyamid, 29% lycra Xtra life
Vekt: 155 g/m2
Størrelse på racingdrakt todelt topp Herre/Unisex
Størrelse på racingdrakt todelt short Herre
Størrelse på racingdrakt todelt topp Dame
Størrelse på racingdrakt todelt short Dame
Racingdrakt (1 del)
Pris:
Herre/Dame: kr 990

Hel triatlondrakt som gir utøveren kompromissløs komfort, uansett distanse og varighet. Du slipper at drakten deler seg på midten når du bøyer deg. Fremstilt i det elastiske og komfortable materialet Revolutional Lycra. Et anatomisk snitt kombinert med flate sømmer sikrer optimal passform og komfort. Benene avsluttes med silikonband så buksen ikke sklir opp. 25 cm glidelås på ryggen for lettere på- og avkledning, samt to lommer på ryggen for oppbevaring av barer og gel. Alle Kalas produkter har til felles at det benyttes materialer som har en effektiv svettetransport, ventilerer bra, tørker raskt og holder fasongen – selv etter gjentatte vask.

Sammensetning: 71% Polyamid, 29% lycra Xtra life
Vekt: 155 g/m2
Størrelse på drakt one piece Herre
Størrelse på drakt one piece Dame
Vindtett vest
Pris: kr 800

Legg merke til + størrelsene for Unisex/Herre som betyr at modellen er lengre. Se størrelseguide

Svært anvendelig og lett sykkelvest som med enkelthet kan medbringes på lommen. Vesten sitter godt og har et aktivt og anatomisk snitt. Denne vindvesten, med sitt karakteristisk rutete GAMEX materiale, er vindtett og gir god beskyttelse mot kald luft. For optimal ventilasjon har den en netting-rygg som også holder startnummer (ifm. sykkelritt) synlig. Armhulene avsluttes med en elastisk strikk. Det samme gjelder midjen som i tilleg har silikon for å holde vesten på plass. Hel glidelås i front med isolert bakside og hakebeskyttelse. Halsen er 6 cm høy for økt isolasjon og komfort. Refleksdetaljer på ryggen for økt synlighet.

GAMEX karo
Stoffet er veldig lett, mykt og hurtigtørkende. Ekstremt pustende, regn og vindtett. God bestandighet mot rifter, i tillegg er det smussavstøtende, sterk og lettstelt.

Sammensetning 100% Polyester
Vekt100 g/m2
Størrelse på vindvest Herre
Størrelse på vindvest Dame
T-Skjorte
Pris: kr 500

Legg merke til + størrelsene for Unisex/Herre som betyr at modellen er lengre. Se størrelseguide

Elastisk og tettsittende T-skjorte med rund hals ment for løping. Alketis-materialet er et av våre letteste og best bustende materialer. Dermed er dette en utmerket trøye for løp, spesielt for de varme dagene. I tillegg kan trøyen fint brukes til f. eks. spinning, styrketrening og annen fysisk aktivitet. Felles for alle Kalas produkter er at det benyttes materialer som har en effektiv svettetransport, ventilerer bra og tørker raskt. Det holder seg i tillegg stabilt, selv etter gjentatte vask.
Størrelse på T-skjorte Herre
Størrelse på T-skjorte Dame
Carbon padleåre
Pris: kr 1100

Lettvekts padleåre i karbon med et tynt trekk.
Ønsker padleåre
Sitteunderlag
Pris: kr 250

Standardfarge er BLÅ Navy

This is like a sofa for your bench! If your hindus-endus is sore you can count on the Dragon Saddle to give you instant relief!

-Invented by a competitive racing dragon boat paddler. Patent pending.
-Conforms to IDBF Regulations and Rules of Racing.
-Features a sleeve to add or remove layers of padding. Paddles can customize the feel of their seat.
-Made in the USA. A portion of the profits are donated to research and development of tidal ocean energy for generating clean, renewable electricity.
Ønsket antall sitteunderlag
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy