Poseta  Grundfos

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje za studente Univerziteta u Beogradu posetu  kompaniji Grundfos Srbija d.o.o. u Inđiji u utorak, 28. maja 2024. godine sa početkom od 9 časova. 
 
Poseta kompaniji Grundfos realizuje se u okviru programa "Saznajte iz prve ruke", a organizovana je kako bi se studentima Univerziteta u Beogradu omogućilo da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada.   

 Učesnici u poseti imaće priliku da se kroz prezentaciju upoznaju sa  načinom funkcionisanja i specifičnostima rada u različitim sektorima kompanije. Zaposleni će sa studentima govoriti o svom karijernom putu, kao i mogućnostima za razvoj karijere u njihovim timovima, veštinama koje se očekuju od novozaposlenih i biti na raspolaganju za sva studentska pitanja. Studenti će imati priliku da čuju i kraće izlaganje na  engleskom jeziku, o radu u okviru lanca snabdevanja. Uslediće obilazak fabrike gde će studeni imati priliku da u direktonom kontaktu od zaposlenih saznaju više o procesima proizvodnje, nakon čega će obići i adminstrativni deo kompanije.  

Pozivamo studente Mašinskog, Elektrotehničkog, Ekonomskog, Fakulteta organizacionih nauka, Pravnog fakulteta, Građevinskog fakulteta, Filološkog, Filozofskog, Matematičkog,  Fakulteta bezbednosti da se prijave za učešće u poseti.    

Prevoz za učesnike posete kompaniji je organizovan. Svi prijavljeni biće blagovremeno obavešteni o statusu svoje prijave, a odabrani za učešće u poseti o  mestu okupljanja grupe.  

Email *
Ime i prezime *
Fakultet *
Studijski program/Smer *
Godina studija *
Imejl adresa
*
Kontakt telefon
*
Da li želite da se upišete na mejling listu za informisanje o prilikama za razvoj karijere preko našeg Centra?
*
Navedite ukratko zašto želite da posetite kompaniju Grundfos i šta biste želeli da saznate tokom posete?
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy