Exkluzív tárlatvezetés a RAGYOGJ! Divat és csillogás kiállításban: KONSÁNSZKY DÓRA
Rendhagyó tárlatvezetésünkön Konsánszky Dóra divattervező, a Konsanszky márka alapítója, kiállításunk egyik ruhájának alkotója vezeti végig az érdeklődőket.
Konsánszky Dóra a hazai divatszakma meghatározó egyénisége. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen diplomázott, majd Párizsban a Les Écoles Chambre Syndicale de la Couture Parisienne-n szerezte meg másoddiplomáját. Külföldön szerzett tapasztalatai lehetővé teszik az angol és a francia szabászat egyesítését. Dóra előszeretettel keveri a férfias, sportos vonalakat a női sziluettel. Kifinomult szabásvonalak használata mellett különleges részletekkel és innovatív megoldásokkal dolgozik.
A Konsanszky márkát 2006-ban indította el. Öltözékei erőt és magabiztosságot sugároznak, így jellemzően azok a sikeres és dinamikus személyiségek viselik szívesen, akiknek határozott ízlése, kialakult stílusa a visszafogottság és a diszkréció iránti igénnyel párosul. Luxusminőségű anyagok és a legmagasabb szintű szabászati tudás foglalja keretbe a francia couture költőiségére és a design strukturalizmusára egyaránt érzékeny tervezői világot.
Ha valaki, ő mindig egy lépéssel a divatvilág előtt jár... (Forrás: https://asalon.hu/)

http://www.kiscellimuzeum.hu/ragyogj

Jegyár:
Teljes: 1.600 Ft
Diák (<26), nyugdíjas (62-70): 800 Ft
A regisztráció során megadott e-mail címeket a http://kiscellimuzeum.hu/files/adatkezelesi_tajekoztato.pdf található adatkezelési tájékoztató szerint kezeljük.
Email address *
Név *
Your answer
Időpont: *
Hány résztvevővel regisztrál? *
Honnan értesült a tárlatvezetésről?
Részt venne egyéb a Ragyogj! Divat és csillogás kiállításhoz kapcsolódó programon? Mint például:
Feliratkozik a Kiscelli Múzeum Hírlevelére?
Feliratkozóinknak havonta egy alkalommal küldünk hírlevelet programjainkról és kiállításainkról, a Kiscelli Múzeum történéseiről.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy