Prijave za konferenciju WE – (ad)Venture: Biznis u šoku
Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da prisustvujete virtuelnoj konferenciji „WE – (ad)Venture: Biznis u šoku“ koja će biti organizovana 28. i 29. decembra.

Živimo u svetu punom neizvesnosti. Svaki dan može se desi neka promena, nešto što će izbaciti iz koloseka našu svakodnevnu rutinu, bilo da se radi o privatnom ili poslovnom okruženju. Dokaz za to je i 2020. godina, koja je neočekivano, donela brojne novine, i ostavila nas u šoku, od koga se još uvek oporavljamo… ili na koji se, možda već, uveliko navikavamo, dok se krećemo ka „novom normalnom“.

Ne možemo a da se ne zapitamo kako će se čitava situacija izazvana pandemijom bolesti COVID-19, i sa njom povezanih mera distanciranja, dugoročno odraziti na biznis, modele poslovanja, budući način rada, održivost, i kako ćemo se, na kraju krajeva, mi snaći u svemu tome?

Kako biti lider online? Kako pretvoriti krizu u šansu kroz transformaciju poslovnih modela? Koliko je značajna uloga mentora u razvoju biznisa i profesionalnom razvoju pojedinca? Otpornost i značaj brige o sebi dok se krećemo ka „novom normalnom“…

Na sva ova pitanja, kao i na mnoga druga, potrudićemo se da vam damo odgovor na konferenciji „WE – (ad)Venture: Biznis u šoku“!

Program konferencije će biti organizovan u vidu keynote predavanja, interaktivnih onlajn panela i radionica.

Učešće na konferenciji je BESPLATNO, ali su prijave obavezne!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
Email *
Zanimanje *
Godište *
Kontakt telefon *
Želim da se prijavim za: *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy