Prijava za Wine Vip Event u Šibeniku 30. 6. 2020.
Ulaz će biti BESPLATAN i isključivo moguć i dopušten za goste koji budu na popisu uzvanika - našem i naših partnera i suorganizatora. Zbog vrlo ograničenog mjesta morate popuniti ovu PRIJAVNICU.
Molim vas da nam u slučaju nemogućnosti dolaska obavezno najkasnije 24 sata prije eventa pošaljete tu informaciju na dantes@dantes.biz.
Email address *
Ime sudionika (svaku osobu u zasebnu prijavu!) *
Prezime sudionika *
Vaša tvrtka ili tvrtka gdje radite (hotel, restaurant, konoba, agencija...) *
Pozicija u tvrtki u kojoj radite *
Broj mobilnog telefona *
Grad/mjesto *
Tko vas je pozvao ili tko vam je preporučio ovaj event?
Ukoliko želite da na vašu preporuku pozovemo još nekoga iz ugostiteljske struke, molimo vas da upišete do 3 njihove adrese elektroničke pošte.
Napomena
Vašim popunjavanjem i slanjem prijavnice organizatoru Agenciji Ricerca Mercato dajete privolu da vas na njihovim javnim događajima eventima njihovi fotografi, novinari, sudionici i gosti mogu fotografirati i snimati i da te materijale mogu koristiti za potrebe promocije događanja, objava na društvenim mrežama, objava u medijima i ostalih promotivnih aktivnosti. Fotografije i video uradke organizator i svi ostali sudionici imaju pravo dijeliti i objavljivati. Fotografije se neće povezati s imenom i prezimenom sudionika. Organizator čuva fotografski materijal do opoziva privole ili ograničenja korištenja od strane sudionika.

Popunjavanjem prijavnice također dajete privolu organizatoru za korištenje vaših podataka za promotivne i razne druge aktivnosti sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka i da vam može slati pozive, reklamne i prodajne informacije o svojim aktivnostima i aktivnostima njegovih partnera i izlagača.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy