Aanmeldformulier derde flyerronde Utrecht BIJ1 (7 maart t/m 16 maart)
De afgelopen weken hebben we duizenden flyers rondgebracht in Utrecht. Daarmee hebben we veel mensen bereikt die nog niet eerder van BIJ1 gehoord hadden. Maar we zijn er nog niet! Want dit betekent nog niet dat mensen daadwerkelijk gaan stemmen. De laatste periode vóór de verkiezingen gaan we dus nóg meer flyers bezorgen. De nieuwe flyer roept mensen specifiek op om naar de stembus te gaan - en natuurlijk om op BIJ1 te stemmen.

Goed om te weten:
- De flyers komen waarschijnlijk op 5 maart bij ons binnen - en anders op 6 of 7 maart. Vanaf dat moment kun je ze ophalen bij iemand van Utrecht BIJ1.
- De flyers moeten uiterlijk 16 maart bezorgd zijn.
- Helaas beschikken we niet over genoeg flyers om in heel Utrecht te flyeren. Daarom hebben we een aantal buurten geselecteerd waar veel potentiële BIJ1-stemmers wonen. Als je wilt flyeren, kun je je voor één van die buurten opgeven. Wil je toch graag flyers rondbrengen in een buurt die er niet tussen staat? Dan kun je dat aangeven in het formulier. Samen met jou kijken we dan hoeveel flyers we beschikbaar kunnen maken voor jouw buurt.
- Na het invullen van het formulier nemen we binnen een paar dagen contact met je op om door te geven in welke buurt je bent ingedeeld om te flyeren en waar je de flyers kunt ophalen.
- Heb je vragen en/of opmerkingen over het flyeren of iets anders? Stuur ons dan een persoonlijk bericht via Facebook Messenger, Twitter of Instagram (@UtrechtBIJ1) of mail naar utrecht@bij1.org.
Wat is je naam? *
Wat is je e-mailadres? *
Wat is je telefoonnummer?
In welke buurten kun jij flyers rondbrengen? De wijk waarin de buurt ligt staat er tussen haakjes achter. *
Required
Hoeveel tijd heb je om te flyeren tot en met 16 maart? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy