Prijava na radionicu
U četvrtak, 11.05. u Tehnološkom parku Varaždin od 17:00h do 20:00h održava se radionica pod nazivom "Pisanje poslovnih planova za poduzetnike početnike". 

Polaznicima će biti predstavljene osnovne informacije o poslovnom planu te će se fokusirati na njegovo pisanje u ranoj fazi poduzetništva. Cilj predavanja je pružiti polaznicima znanje o izradi poslovnog plana, uključujući detaljnu analizu tržišta i ciljne skupine, istraživanje konkurencije i izradu strategija za postizanje ciljeva.

Uz praktične primjere, polaznici će naučiti kako izraditi poslovni plan za svoju poslovnu ideju. Bit će predstavljene različite vrste pravnih oblika te će se detaljno razraditi važnost analize tržišta i konkurencije u procesu izrade poslovnog plana.

Radionicu će održati predstavnici Udruge Makerspace koja okuplja uspješne poduzetnike s iskustvom u provođenju nacionalnih i međunarodnih programa i projekata. Uz edukacije unapređenja STEM vještina kod djece i mladih, Udruga provodi projekte s ciljem usvajanja novih poslovnih vještina i praktičnih znanja za poduzetnike početnike. 

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete do 11.05 u 12h. Broj mjesta je ograničen.Radionica je organizirana uz podršku Mreže BOND, uz suradnju s Enterprise Europe Network (EEN).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
E-mail *
Zanimanje *
Tvrtka/institucija *
Temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, koji je stupio na snagu 25.05. 2018. i članka 7., prijavom dajem suglasnost Tehnološkom parku Varaždin, d.o.o. da prikupi i obrađuje moje osobne podatke u svrhu informiranja i savjetovanja. Upoznat/a sam s mogućnošću da danu suglasnost mogu u svakom trenutku opozvati. 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of TECH_PARK. Report Abuse