Формуляр за кандидатстване в "ИТ+"
Попълвайки този формуляр, ти даваш своята заявка за участие в лидерската програма "ИТ+". Ще се свържем с теб на посочените координати за да ти дадем информация относно твоята кандидатура.
Email address *
Ако си между 8. и 12. клас, ако имаш базови ИТ умения, ако искаш да се развиваш в тази сфера и да правиш яки неща, това е за теб!
ИТ+ ще започне в края на май месец с менторство от професионалисти от HP Enterprise (Hewlett Packard) на теми като управление на времето, съвети как да кандидатстваш за работа и други.
След това в началото на лятото ще продължи нашата Лидерска академия, където ще се запознаеш с други ученици, които се интересуват от ИТ. И заедно по увлекателен начин и чрез интересни игри ще развиете умения за работа в екип, креативност и намиране на решения.

През следващата учебна година ти самият ще може да си ментор на по-малките в CoderDojo, да работиш по ИТ проекти, да участваш в състезания, да организираш ИТ събития във Враца. Накрая ще получиш сертификат, но по-важното е, че ще си станал много по-добър в това, което правиш.

Побързай, местата са ограничени!
Само 25 човека ще могат да участват в „ИТ+“, бъди един от тях!
Безплатно е!
Срокът за записване е 29 май

Лидерската програма „ИТ+“ се организира от Враца софтуер общество с подкрепата на TELUS International Community Board Bulgaria.

Три имена: *
Your answer
Телефонен номер: *
Your answer
Училище: *
Your answer
Разкажи ни с 2-3 изречения за твоите ИТ умения и интереси (как си ги придобил/а, в какво си добър/а, как искаш да се развиваш) *
Your answer
github профил (ако имаш такъв)
Your answer
Разкажи за 3 свои постижения с които се гордееш *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service