Bloemen zaaidag Landgoed Rorik- Vrijdag 2 april
Leuk dat je wilt komen zaaien! We zoeken kinderen van alle leeftijden die ons komen helpen bij het zaaien. Wij zorgen voor een zakje met prachtig bloemenzaad en instructies om deze te planten. We leren hoe belangrijk en mooi bloemen voor ons en de natuur zijn!

Landgoed Rorik
Landgoed Rorik wordt een zelfvoorzienend landgoed met restaurant, kleinschalige camping, biologische landbouw, pluktuin, wijngaard en vogelweide. In 2020 hebben we de “sleutel” tot het gebied gekregen, en nu zijn we druk met de realisatie. Samen met Urgenda gaan we bloemenstroken planten om het landgoed een paradijs voor insecten, dieren, planten én mensen te maken.

Hoe kun je mee doen?
Schrijf je in op 1 van de tijdslots hieronder. We vragen je aan de tijdslots te houden, zodat we jullie verspreid kunnen verwelkomen en we ons kunnen houden aan de corona maatregelen. Wij zorgen voor een bak met verse lucht, als jullie je goed aan de 1,5 meter afstand houden.

Contact gegevens
Bellen kan op:0619077484
Mailen mag naar: wijnboer@wijntuinronja.nl

Adres:
Landgoed Rorik
Noorderweg (tussen nr 3 en 7)
Beverwijk


Liefs,
Rorik
Wat is je naam?
Wat is je telefoonnummer of mail adres (mocht onverhoopt al het zaad opgegeten zijn door de vogels, kunnen we je bereiken
Met hoeveel mensen kom je zaaien?
Welk tijdslot kom je zaaien op Vrijdag 2 april?
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy