Bestelformulier oliebollen MudRaise IJM
Het bestellen van oliebollen-op-doortocht© kan alleen via dit formulier of een bestelformulier dat u heeft ontvangen en inlevert bij De Goede Herder kerk. Bestellingen middels andere media worden niet in behandeling genomen.
Voor vragen of het opgeven voor helpen met bakken kunt u mailen met bouke_boerrigter@hotmail.com. Tip de oliebollen ook zeker aan vrienden/familie/kennissen!

Betalen kan bij het afhalen en geschied in contanten, gelieve gepast te betalen. Het is ook mogelijk om het geld over te maken. Als u dit aangeeft in dit formulier, krijgt u daar naderhand informatie over.

De opbrengst van oliebollen-op-doortocht© gaat naar de MudRaise van International Justice Mission. Vanuit de baptistengemeente Op Doortocht doen er 62 mensen mee aan deze sponsorloop door de modder. De volledige opbrengst gaat naar dit team.

International Justice Mission zet zich in voor de bestrijding tegen slavernij, bijvoorbeeld in India. Ruim 18 miljoen kinderen, vrouwen en mannen worden uitgebuit in slavernij in India. Thaiyamma was een van hen. Ze werkte 4 jaar lang in een verschrikkelijke houthakkerij. IJM bevrijdde haar. Help jij mee om reddingsoperaties mogelijk te maken?

Kijk ook eens op onze teampagina: https://mudraise.nl/baptistengemeente-op-doortocht.
Email address *
Voor- en Achternaam *
Telefoonnummer
Aantal oliebollen: *
Ik wil de oliebollen graag ophalen op: *
De oliebollen kunnen worden opgehaald bij de Goede Herder kerk. Daar vind u onze kraam met voldoende parkeergelegenheid!
Op welke manier wilt u betalen? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy